MENIU

eMAG – Ce telefoane mobile au scos la inaintare in promotia de Craciun! Reduceri chiar si de 50%

eMAG are o promotie speciala in aceasta perioada care cuprinde o multime de categorii de produse printre care si telefoanele mobile. Aceste gadgeturi sunt cele mai cautate, asa ca si reducerile sunt consistente.

eMAG – Lista tuturor telefoanelor mobile dar si restul de produse aflate la reducere de Craciun poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG da dovada de multa pricepere in comertul online si reuseste din nou sa vina in perioada dinaintea Craciunului cu reduceri mari exact la produsele cele mai interesante pentru clienti. Cel mai concludent exemplu este cel al telefoanelor mobile.

La eMAG se gasesc o multime de oferte bune de telefoane mobile, insa promotia de Craciun eMAG sunt incluse doar cateva dintre el. Preturile ajung sa aiba reduceri chiar si de 50%, iar telefoanele pot fi achizitionate in pana la 24 de rate fara dobanda deloc.

Am aruncat si noi o privire printre ofertele eMAG si am gasit cel putin 7 telefoane mobile foarte interesante ale caror oferte vi le prezentam mai jos detaliat. eMAG a scos in fata cele mai bune telefoane mobile, insa noi va recomandam si cateva oferte ceva mai ascunse care prezinta insa un raport calitate pret excelent.

eMAG – Lista celor 7 minuni ale tehnologiei

eMAG a scos in fata la promotia de Craciun cateva modele de telefoane mobile. Noi va recomandam ce ne-a impresionat cel mai tare in aceasta promotia la telefoane de la eMAG, atunci cand am cercetat mai in amanunt configuratiile gadgeturilor disponibile.

1 Samsung Galaxy A8 – ar fi oferta cea mai buna de la eMAG, reducere de 46% pentru unt elefon mobil Dual SIM cu 32GB, functie 4G. Oferta detaliata poate fi gasita AICI.

2 Huawei P20 – Acest telefon mobil e unul ceva mai costisitor, insa poate fi achizitionat cu buget mediu, avand dual sim, memorie de 64GB si functie 4G. Oferta completa e AICI.

3 Huawei Y7 Prime – Un telefon mobil nu foarte cunoscut care insa vine cu un pret mult sub nivelul pietei. Telefonul are tot ce-i trebuie, dual sim, memorie de32GB SI 4g. Detaliile sunt AICI.

4 Apple iPhone 8  - Iata ca venimi in lumea gigantilor acestei industri. Telefonul mobil iPhone 8 e unul foarte avantajos pentru ca nu mai e varf de gama, insa are tehnologie foarte buna si pret cu 20% mai ieftin pe care il gasiti AICI.

5 Samsung Galaxy S8 Plus – Varianta ai mare a telefonului S8 e acum si mai ieftina cu 30%. Telefonul e dotat cu memorie de 64GB, ,4G si e de culoare Coral Blue. Oferta detaliata este AICI.

6 Samsung Galaxy S9 – Telefonul mobil cel mai puternic la ora actuala este S9 care inregistreaza o reducere de pret de 28%. Oferta poate fi gasita AICI.

7 Telefon mobil Huawei P20 Lite – Ultimul telefon pe care vi-l recomandam e fabricat in CHina insa e de foarte buna calitate, are dual sim si 64GB. Pretul sub 1000 de lei poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
null