MENIU

eMAG - Cat te costa sa iti utilezi bucataria cu electrocasnice incorporabile, la lichidare de stoc

eMAG are o promotie speciala cu preturi excelente pentru electrocasnicele incorporabile ce se afla la lichidare de stoc.

eMAG - Lista completa cu electrocasnicele incorporabile aflate la lichidare de stoc poate fi consultata AICI.

eMAG are timp de 3 zile o promotie pentru produsele aflate la lichidare de stoc. Preturile sunt scazute chiar si cu 75% in anumite situatii. Am selectat si noi 6 oferte foarte avantajoase pentru electrocasnicele incorporabile in mobilierul de bucatarie care va ajuta sa salvati foarte mult spatiu in locuinta. Iata ce preturi au:

eMAG - Cuptor incorporabil Gorenje

Prima oferta pe care v-o recomandam cu toata increderea de la eMAG, atat pentru pret cat mai ales pentru calitate este cea pentru cuptorul incorporabil Gorenje by Starck care este electric, are volum generos de 67l si culoarea sa este gri argintiu, foarte elegant si potrivit pentru orice bucatarie. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Plita incorporabila Hansa

Daca v-am recomandam un cuptor incorporabil, continuam sa completam electrocasnicele necesare pentru dotarea bucatariei cu o plita incorporabila foarte eleganta, cu 4 zone de gatit, timer, suprafata de gatit este din sticla vitroceramica de culoare neagra foarte eleganta. Pretul are o reducere de 33% la eMAG si poate fi gasit AICI.

eMAG - Hota Telescopica Ora-Ito Gorenje

Continuam cu o hota telescopica, modelul Ora Ito produsa de Gorenje, hota dotata cu 2 motoare, putere de absorbtie de 410mc pe ora. Culoarea hotei telescopice este negru, iar pretul cu reducere de 28% poate fi consultat AICI.

eMAG - Frigider Electrolux

Va propunem pentru dotarea bucatariei cu electrocasnice incorporabile si un frigider care se integreaza in mobilierul de bucatarie. Frigiderul de la Electrolux este foarte avantajos, are o singura usa, insa volumul compartimentului este de 208l, destul de generos. Frigiderul face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 122cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Masina de spalat rufe Bosch

Masina de spalat rufe de la Bosch este evident incorporabila, poate fi amblasata si in bucatarie, ocupa spatiu restrans insa capacitatile sale sunt surprinzatoare in comparatie cu dimensiunea: poate fi incarcata cu pana la 7kg de rufe murdare, are 1400 rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool

Ultimul produs electrocasnic incorporabil pe care vi-l prezentam in cadrul acestui articol este o masina de spalat vase de la Whirlpool care are o reducere consistenta de la eMAG in cadrul promotiei de lichidare de stoc. Masina poate spala pana la 10 seturi de vase deodata, are 6 programe disponibile, ocupa doar 45cm si face parte din clasa energetica A+. Oferta completa poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag