MENIU

eMAG – Cat costa cele mai ieftine si mai bune electrocasnice incorporabile

eMAG are o oferta foarte avantajoasa in aceasta perioada cu reduceri de pana la 40% pentru mai multe electrocasnice printre care si cele incorporabile.

eMAG – Lista tuturor electrocasnicelor aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG a avut timp de o saptamana preturile scazute cu 40% pentru electrocasnice, dar si pentru cele incorporabile. Am selectat si noi 6 oferte cu care iti poti utila toata bucataria si poti salva o multime de spatiu.

eMAG – Cuptor incorporabil Hansa

Cuptorul incorporabil de la Hansa are 8 functii printre care si cea de grill, poate fi integrat cu usurinta in mobilierul de bucatarie, face parte din clasa energetica A si are butoane de tip Push Up. In plus, cuptorul este dotat cu un display si are un strat exterior de inox foarte usor de curatat. Pretul cu reducere de 17% poate fi gasit AICI.

eMAG – Plita incorporabila Whirlpool

Plita incorporabila produsa de Whirlpool este de foarte mare calitate si acum are si pretul foarte avantajos, deoarece beneficiaza de un discount de 18%. Plita incorporabila functioneaza pe gaz, are 4 arzatoare si aprinderea se face electric. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Hota incorporabila telescopica Beko

Hota incorporabila de la Beko are o capacitate de absorbtie de 275mc pe ora si e dotata cu un singur motor. Hota are 60 de cm latime si este acoperita cu un strat de inox foarte usor de curatat si intretinut. Pretul redus cu 21% poate fi gasit AICI.

eMAG – Cuptor cu microunde incorporabil Hansa

Cuptorul produs de Hansa este incorporabil, sunt destul de rare cuptoarele cu micorunde care pot fi incorporate in mobilierul de bucatarie, iar acest model beneficiaza si de o reducere de 100 de lei. Cuptorul cu microunde are un volum de 20l, are 800W putere si functie de grill disponibila. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Frigider cu o usa incorporabil de la Electrolux

Frigiderul de la Electrolux se regaseste in stoc limitat la eMAG deoarece beneficiaza de o oferta foarte avantajoasa cu discount de 12%. Frigiderul are o singura usa si volum de depozitare de 189l. Frigiderul face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 122cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe incorporabila Beko

O reducere de 400 de lei are si masina de spalat rufe incorporabila de la Beko care are o capacitate de incarcare de 7kg, 1200 RPM si face parte din clasa energetica A+. Pretul poate fi consultat AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag incorporabile