MENIU

eMAG – Cat costa cele mai ieftine masini de spalat vase

eMAG – Masinile de spalat vase ar trebui sa fie in dotarea oricarei bucatarii, deoarece salveaza o multime de timp si energie, iar preturile nu sunt deloc mari.

eMAG – Lista cu toate modelele de masini de spalat vase disponibile la oferta poate fi consultata AICI.

eMAG are preturi excelente pentru mai multe modele de masini de spalat vase, asa ca va recomandam si noi 5 modele excelente. Masina de spalat vase ar trebui sa nu lipseasca din bucataria niciune gospodine deoarece va salveaza o multime de timp si energie.

eMAG – Masina de spalat vase semi incorporabila Star Light

Brandul Star Light este renumit pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica pentru electrocasnicele produse si este si cazul acestei masini de spalat vase semi incorporabila.  Masina poate spala pana la 10 seturi de vase, are 6 programe disponibile, face parte din clasa energetica A+ si ocupa doar 45cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat vase Whirlpool

O alta masina de spalat vase, ceva mai scumpa de dat aceasta, insa si cu o capacitate mult mai mare, este aceasta produsa de Whirlpool. Maina de spalat vase este semi incorporabila, are 5 programe disponibile si poate spala pana la 13 seturi simultan. Masina face parte din clasa energetica A+ si are 60cm latime. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat vase Beko

Masina de spalat vase incorporabila de la Beko este de foarte mare calitate, are latime de 60cm, face parte din clasa energetica A+. Masina poate spala deodata pana la 12 seturi si are 5 programe disponibile. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat vase Candy

Desi este un producator mai putin cunoscut, masina de spalat vase de la Candy are capacitatea de a spala 6 seturi si 6 programe diferite. Masina face parte din clasa energetica A+ si are latime de 55cm. Pretul la reducere este unul dintre cele mai mici pentru o masina de spalat vase si poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat vase incorporabile Beko

Ultima masina pe care v-o recomandam are un pret care ajunge la putin peste 1.000 de lei. Masina poate spala 10 seturi, are 6 programe disponibile, face parte din clasa energetica A+ si are o latime de 45cm. Pretul poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
emag mașini de spălat vase