MENIU

eMAG – Cat au ajuns sa coste toate telefoanele iPhone si Samsung Galaxy in promotia de Craciun

eMAG a dat startul promotiei eMAGIA Sarbatorilor, promotie care vine cu preturi speciale pentru acest Craciun.

eMAG – Lista completa cu toate telefoanele mobile la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG a inceput deja promotiile de Craciun si toate telefoanele au preturi speciale. Mai ales telefoanele de la Apple si iPhone care sunt printre cele mai vandute din acest moment.

eMAG – Apple iPhone SE

Telefonul mobil Apple iPhone SE este conceput in asa fel incat sa fie dotat cu cea mai noua tehnologie si calitate de la Apple si sa aiba cel mai mic pret dintre toate modelele. iPhone SE poate fi achizitionat in cadrul promotiei speciale de la eMAG cu un pret sub 2.000 de lei. Oferta completa o gasiti AICI.

eMAG – iPhone 6S

Un alt model foarte apreciat care costa putin dupa lansarea celui mai nou model 7S este iPhone 6S. Acest telefon mobil poate fi achizitionat la un pret special de Craciun de la eMAG, in cadrul campaniei eMAGia Sarbatorilor. Oferta include un discount consistent pentru modelul de telefon cu 16GB memorie, dar si un cadou special. Pretul il gasiti AICI.

eMAG  - Apple iPhone 6S Plus

Daca preferati un ecran ceva mai mare, dar un pret tot foarte bun, recomandarea noastra este pentru oferta de la eMAG pentru iPhone 6S Plus care e dotat cu 32GB, Space Grey, are o garantie de 24 de luni si poate fi achizitionat cu pana la 36 de rate fara dobanda. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Telefon mobil Apple iPhone 7

Pret special si pentru iPhone 7 care este cel mai vandut telefon mobil produs de Apple, dar si varful de gama, ceea ce garanteaza cea mai noua tehnologie posibila. Telefonul cu cel mai bun pret are memorie de 128GB, foarte generoasa si utila pentru a salva o multime de fotografii, filmari sau aplicatii. Oferta completa o gasiti AICI.

eMAG – iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus imbunatateste substantial cele mai importante aspecte care definesc experienta iPhone. Ofera noi sisteme avansate pentru camere, cele mai bune performante si cea mai extinsa autonomie din toate timpurile. In plus, pretul pentru modelul iPhone 7 Plus de acest Craciun, la eMAG este unul cu totul special. Il gasiti AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S6

Trecem la categoria opusa de telefoane mobile: Samsung Galaxy, cel mai puternic competitor al telefoanelor de la iPhone. Un pret sub 2.000 de lei cu mult are Samsung Galaxy S6 desi este un telefon foarte actual, are 32GB memorie si functia 4G pentru internet de mare viteza. Pretul special al telefonului poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S6 Edge

Pentru cei care pun pret pe eleganta si design, modelul S6 Edge vine cu o inovatie pe care nu o gasiti la alte modele: marginile rotunjite care ofera acces facil la meniul telefonului. Telefonul Edge cu memorie de 32GB si functie 4G poate fi cumparat la un pret de putin peste 2.000 de lei intr-o oferta speciala de Craciun de la eMAG. Consultati toate detaliile AICI.

eMAG – Telefon mobil Samsung Galaxy S7

Varful de gama de la Samsung este modelul S7 care este foarte apreciat si poate fi achizitionat in mod surprinzator cu un buget restrans, plus ca puteti apela la pana la 36 de rate fara dobanda. Oferta pentru telefonul cu 32GB memorie si functie 4G poate fi gasita AICI.

eMAG – Galaxy S7 Edge

La fel cum s-a intamplat si in cazul modelului S6, telefonul S7 are si o varianta Edge, cu marginile rotunjite si un aspect foarte interesant. Pentru cei care prefera acest model cu display ceva mai mare, la eMAG estei o oferta speciala pe care o gasiti la URMATORUL LINK.

eMAG – Samsung Galaxy A5

Ultima oferta pe care v-o recomandam este pentru un telefon mobil foarte ieftin dar care face parte din gama de mare succes Galaxy de la Samsung. Pretul special al telefonului il gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag