MENIU

eMAG – Cat au ajuns sa coste Galaxy S7, S6 si S5! Reduceri foarte mari pentru toate modelele

eMAG are reduceri mari pentru telefoanele mobile produse de Samsung. Noi am selectat cele mai bune oferte ale gamei Galaxy.

eMAG – Lista cu toate telefoanele Samsung la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG are preturi foarte bune pentru telefoanele mobile de la Samsung, in special pentru cele din gama Galaxy pe care vi le recomandam si noi in cadrul acestui articol si care sunt foarte populare printre clienti.

eMAG – Samsung Galaxy S7

Incepem prezentarea ofertelor cu varful de gama Galaxy, S7. Acest telefon are un pret uluitor de bun in raport cu calitatea si tehnologia de care dispune. Telefonul pe care vi-l recomandam are memoria cea mai mica, de 32GB, suficienta pentru a stoca o multime de aplicatii, muzica si filmari. Oferta completa cu reducere poate fi gasita AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S7 Edge

Continuam cu un alt telefon foarte apreciat si printre cele mai vandute ale momentului. Samsung Galaxy S7 Edge pe care vi-l recomandam are cel mai bun pret la oferta, beneficiaza de un display mai mare si cu marginile rotunjite si poate administra doua cartele SIM in acelasi timp. Restul detaliilor dar si pretul pot fi gasite AICI.

eMAG – Telefon mobile Samsung Galaxy S6

O oferta speciala are un telefon cu o generatie mai veche, insa cu tehnologie foarte actuala. S6 s-a ieftinit foarte mult dupa aparitia modelului S7, prilej numai bun pentru pasionatii de tehnologie sa il achizitioneze cu un buget redus. Telefonul are functia de 4G si 32GB memorie, iar pretul este sub 2.000 de lei si poate fi gasit AICI.

eMAG – Telefonul Samsung Galaxy S6 Edge

si modelul S6 a fost fabricat si sub forma Edge, cu ecran mai mare si rotunjit la margini care permite accesul mult mai usor la un meniu special. Si acest telefon e dotat cu 4G si memorie de 32GB. Oferta cu reducere o gasiti AICI.

eMAG – Telefonul mobil Samsung Galaxy S5

Mai exact, modelul care se mai regaseste la promotie in ofertele de la eMAG este Samsung G903F Galaxy S5 Neo, un telefon foarte interesant si extrem de avantajos, are o reducere de 18%. Telefonul poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S5 Dual Sim

Acest telefon mobil are memorie de 16GB, e dotat cu 4G si poate administra doua cartele SIM cu numar deodata. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
emag