MENIU

eMAG – Care sunt cele mai vandute aparate foto DSLR ale momentului si ce preturi au

eMAG are preturi foarte bune in aceasta perioada pentru aparatele performante foto de tip DSLR.

eMAG – Lista completa cu toate aparatele foto disponibile poate fi consultata AICI.

eMAG are inca de la inceputul anului preturi imbatabile pentru mai multe categorii de produse, printre care si aparatele foto de tip DSLR. Pentru astazi am selectat 5 aparate foto DSLR care sunt cele mai vandute de la eMAG.

eMAG – Nikon D3300

Primul aparat foto pe care vi-l recomandam este un DSLR Nikon D3300 ce are un senzor de imagine performant de 24.2mp si obiectiv AF-P de 18-55mm inclus in pret. Oferta are un discount de 10% de care poti beneficia AICI.

eMAG – Canon EOS 100D

Continuam cu un aparat foto foarte bun de la vesnicul concurent al celor de la Nikond: Canon EOS 100D. Acest aparat foto beneficiaza de unul dintre cele mai mari discounturi ale promotiei: 28% reducere. Aparatul are procesor de imagine de 18mp si vine dotat cu obiectivul EF-S 18-55MM DC. Pretul aparatului poate fi gasit AICI.

eMAG – Nikon D5300

Revenim la Nikon cu un aparat ceva mai performant dar si putin mai costisitor care are insa in aceasta perioada o reducere de 16%. Aparatul are 24.2mp si obiectiv AF-P de 18-55mm. Pretul aparatului poate fi gasit AICI.

eMAG – DSLR Canon EOS 700D

700D este un aparat foto foarte bun si laudat de toti utilizatorii si fanii Canon. Obiectivul cu care puteti cumpara acest aparat este EF-S 18-55mm IS STM, iar senzorul de imagine al  aparatului e de 18 megapixeli. Pretul include un discount consistent de la eMAG dar si un cadou. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – Canon EOS 1200D

Ultimul aparat foto profesionist de tip DSLR pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol provine de la fabricantul Canon si este vorba de modelul EOS 1200D. Acest aparat poate fi considerat cel mai ieftin DSLR de pe piata si vine cu tot cu obiectivul clasic EF-S 18-55mm DC III. Rezolutia maxima la care poate face fotografii acest aparat este 18mp. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag