MENIU

eMAG – Care sunt cele mai bune oferte de Paste: telefoane, electrocasnice, laptopuri si altele

eMAG are o promotie mare de Paste iar noi am facut o selectie a celor mai bune oferte.

eMAG – lista completa cu promotia disponibila de Paste poate fi consultata AICI.

eMAG are reduceri chiar si de 75% in cadrul promotiei de Paste. Noi am selectat ofertele cele mai interesante pentru gadgeturi, electrocasnice si altele. Reducerile sunt disponibile pana marti.

eMAG – Telefoanele mobile Apple

Toate telefoanele mobile Apple au oferte speciale, reducerile ajung in unele cazuri, pentru anumite modele la 15-20%. Chiar si iPhone 6S are un discount foarte atractiv de la eMAG. Consultati toate preturile lor AICI.

eMAG – Telefoane mobile Asus

Daca sunteti in cautare de un telefon mobil intelligent, cu display generos, performante bune dar si preturi avantajoase, promotia eMAG la telefoane mobile Asus este ideala. Reducerile sunt de 22% si pot fi gasite AICI.

eMAG – Tablete Asus

Tot la preturi foarte bune sunt si tabletele produse de Asus. Reducerile ajung la 16% pentru mai multe modele, iar preturile incep de la 500 de lei pentru tablete foarte performante cu procesoare Quad Core si cu display de 7 inch cel putin. Ofertele le gasiti AICI.

eMAG – Tablete Allview

Tabletele produse in Romania par sa fie cele mai avantajoase si le recomandam cu toata caldura. Reducerile ajung la 27% in perioada de Paste de la eMAG, iar configuratiile sunt de toate felurile pentru toata lumea, display-uri de la 7 inch la 9.7, conectivitate prin wifi dar si prin 3G. Toate detaliile ofertelor sunt AICI.

eMAG – Laptopuri Lenovo

Producatorii Lenovo au cateva oferte imbatabile pentru cei care vor sa achizitioneze laptopuri de Paste. Preturile incep de la 949 de lei si configuratiile sunt ideale. Ofertele pot fi gasite AICI.

eMAG – Aparate foto DSLR

Aparatele foto DSLR profesionale sunt in general foarte scumpe, insa in perioada de Paste cei de la eMAG au o promotie ce vine cu reduceri reale de 27%. Toate modelele disponibile le puteti vedea AICI.

eMAG – Camere video sport

Iti place sa faci sport sau sporturi extreme? Nu poti rata ocazia de a te filma cu un gopro Hero care acum este la un pret cu 37% mai mic. Consultati ofertele AICI.

eMAG – Televizoare Smart TV

Televizoarele Smart TV are capacitatea de a se conecta la internet prin Wifi si continutul poate fi rulat de pe un alt dispozitiv conectat prin wifi. Pana de curand televizoarele inteligente costau foarte mult, insa acum la eMAG gasiti un asemenea gadget cu pret incepand de la 800 de lei. Ofertele sunt AICI.

eMAG – Frigidere

Frigidere performante, cu doua usi si congelator dar si cu meniu intelligent si display pot fi gasite la eMAG in perioada de Paste cu preturi reduse cu 30%. Ofertele pot fi gasite AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag