MENIU

eMAG. Canapele cu reduceri uriase, intr-o campanie cum nu vom mai vedea curand

Daca crezi ca este momentul sa iti schimbi canapeaua, iata cele mai bune preturi la produse de renume. Cauta canapeaua care ti se potriveste si nu ezita sa profiti de super reducerile de la eMAG.

Intreaga lista cu canapele la preturi reduse peste 50% poate fi consultata AICI.

Canapea extensibila Kring Alpha, material textile, care vine cu 3 perne cu model cu flori, culoare bej-galben. Dimensiunile acestei canapele este de 228x86x95 cm. Este simpla, are un design minimalist si se potriveste atat intr-un interior clasic, cat si intr-unul modern. Structura interioara este din rama de lemn, spuma, iar salteaua este in zig-zag. Cele 3 perne foarte confortabile incluse au dimensiunile 63.5 x 49.5 x 16.5 cm. Vezi mai multe despre detalii despre aceasta canapea la super pret AICI.

Canapea extensibila Olek II New, Genarom, Madryt 120. O canapea super comoda, de 3 locuri, extensibila, care este prevazuta cu lada de depozitare sub sezut, pentru a te bucura de tot spatiul din camera. Mecanismul de extensie este pe role, astfel ca este o canapea foarte usor de manevrat de catre oricine. Are design modern, cu 2 brate, este foarte confortabila, iar stofa este de calitate superiora. O canapea tinereasca, foarte practica, este perfecta pentru spatii mici si nu numai. Vezi AICI mai multe detalii despre oferta eMAG.

Set canapea si 2 fotolii Kring City Mod, piele naturala/piele ecologica. Un set la super pret pentru o sufragerie moderna, eleganta. Este foarte important ca materialul de piele sa fie bine intretinut, pentru ca acest set foarte frumos sa reziste cat mai mult in timp. Nu se pateaza, sunt usor de curatat, pielea nu se strange, nu se deformeaza, este moale si isi pastreaza aspectul de nou mult timp. In plus, nu se impregneaza mirosurile, pielea naturala tine racoare vara si cald iarna. Materialul cadrului este din metal, astfel ca se potriveste perfect cu pielea, putand fi ideala atat pentru un spatiu de birou, cat si pentru casa. Iata AICI mai multe detalii despre oferta eMAG.

Canapea Kring Royal, cu 3 trepte de confort, din piele naturala, maro deschis. Cu un sistem de balansare pe sezuturile din exterior cu o actionare simpla mecanica, aceasta canapea este locul ideal de relaxare, pentru vizionarea la tv sau citit. Fabricata din materiale de cea mai buna calitate, precum lemn masiv, metal, MDF, spuma poliuretanica cu arcuri, este o canapea foarte usor de intretinut, nu este nevoie decat de o carpa moale, cu care sa se stearga de praf saptamanal. Iar o data la 1 sau 2 luni se unge canapeaua cu solutii speciale care au rol de hidratare. Iata AICI mai multe detalii despre aceata canapea vanduta de eMAG.

Canapea extensibila Bingo Bis, Genarom. Este excelenta atat pentru living, cat si pentru dormitor, deoarece este foarte confortabila si usor de manevrat. Moderna, eleganta si practica, canapeua are lada de depozitare, este din material textile, iar bratele din stofa. Mecanismul clic-clac o transforma imediat intr-un pat incapator, moale si super confortabil. Intra AICI pentru a vedea mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG si despre alte oferte.

 

 

 

Mai multe articole despre:
null