MENIU

eMAG – Calculatoare desktop resigilate – Cea mai buna afacere pentru gamerii adevarati

eMAG are oferte excelente pentru produsele resigilate, in general, dar in special pentru desktopuri. COnfiguratiile disponibile sunt foarte bune pentru gaming.

eMAG – Lista tuturor ofertelor de calculatoare desktop ce se afla la reducere ca resigilate poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG – Desi nu e o promotie speciala, la eMAG desktopurile resigilate au mereu reduceri mari. Am aruncat o privire peste oferte si am ramas complet surprinsi de preturile mult prea bune ca sa fie adevarate. Si totusi sunt adevarate. Daca sunteti gameri o sa realizati ca puteti achizitiona o configuratie excelenta pe bani foarte putini.

eMAG – Sistem Desktop Asus

Prima oferta vine de la Asus, este pentru un calculator ce are procesor Intel Core i7 de ultima generatie ce atinge o frecventa de pana la 4.2 Ghz. Sistemul are 16GB memorie si spatiu de stocare de 1TB+128GB SSD. Mai mult, e dotat si cu unitate optica si mai ales cu o placa video nVidia Ge Froce GRT. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG RESIGILATE – Desktop PC All in one

Mai departe avem un desktop cel putin la fel de puternic. Vorbim despre un model de la All in one Acer Aspire. Sistemul ideal pentru gameri are un procesor i5 de la Intel Core de 2.5 Ghz, pe o arhitectura Kaby Lake, un display de 27 de inch, full hd si cu touchscreen, 128GB SSD si 1TB spatiu de stocare extrem de generos. Placa video din pacate este doar un Intel HD Graphics 620, dar vine cu sistemul de operare Microsoft Windos 10 Home presintalat, Oferta o gasiti AICI.

eMAG Desktop – Serioux Gamer

Daca nici asta nu mai este desktop pentru gameri, atunci nu stiu ce ar mai putea sa va convinga. Sistemul are procesor Intel Core i5 Kaby Lake de 3Ghz, 8GB DDR4, 1TB HDD si placa video GeForce 1060, atat de importanta pentru un gamer aflat la inceput de drum. Mai mult, surpriza de la eMAG este un cadou Kit de gaming. Toate detaliile sunt AICI.

eMAG – Lenovo Idea Center 520

Revenim la un brand foarte popular acum atat printre desktopuri cat si printre laptopuri, in special pentru preturile foarte avantajoase practicate, insa nu face rabat nici la calitate. E vorba de Lenovo care in materie de desktopuri are seria all in one care se vinde foarte bine si e apreciata. E cel mai ieftin model pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol, iar desktopul IdeaCenter 520 cuprinde un procesor Intel Core i5 de 2.4 Ghz, ecran de 23.8 al monitorului ce reda imagini impecabile Full HD, 8GB memorie si 1TB + 128GB spatiu de stocare. Toate detaliile sunt AICI.

eMAG – Sistem Desktop PC Gaming Lenovo

Ne permitem ca in final sa va recomandam ceva mai costisitor, dar cu o reducere uriasa. E vorba de desktop-ul PC Gaming Lenovo IdeaCenter cu procesor Intel Core i7 ce are o frecventa de 4.2 Ghz pe o arhitectura Kaby Lake. Calculatorul are memorie de 16GB si spatiu de stocare de 2TB +256GB SSD, un adevarat monstru. In plus e dotat atat cu unitate optica de tip DVD-RW, cat si cu placa video nVidia GTX 1080 de 8GB si sistem de operare Microsoft Windows 10 Home original preinstalat. In plus, la achizitie primiti cadou mouse si tastatura. Oferta resigilata eMAG poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag