MENIU

eMAG – Cad preturile pe capete – Promotiile finalului de saptamana

eMAG are o multime de oferte foarte bune in acest final de saptamana si noi facem recensamantul lor.

eMAG – Lista tuturor promotiilor disponibile in acest moment poate fi consultata ACCESAND URMATORUL LINK.

Cad preturile la eMAG unul cate unul iar promotiile se ingramadesc toate pe finalul de saptamana. O multime de oferte bune se deruleaza acum si noi am incercat sa le trecem in revista pe cele mai importante.

Fie ca vorbim de telefoanel mobile, care sunt cele mai cautate, fie ca vorbim de electrocasnicele mari, televizoare, gadgeturi, produse de ingrijire persoanal, toate au reduceri semnificative.

eMAG – Resigilate

In primul rand, in aceasta perioada va recomandam sa aruncati o privire peste produsele resigilate disponibile la eMAG. O multime de oferte bune au aparut parca peste noapte pe site-ul celui mai mare retaeiler online din Romania.

De la laptopuri la masini de spalat rufe, telefoane samsung, frigidere, toate au reduceri ce oscileaza foarte mult. Lista celor mai bune resigilate poate fi consultata AICI.

eMAG – Electrocasnicele cu voucher

O serie de electrocasnice pot fi cumparate de la eMAG in aceasta perioada cu ajutorul unor vouchere ce aduc reduceri de inca 10% pe langa pretul afisat initial. Mai exact, inainte de a incheia comanda de pe site, aplicati si voucherului ‚electrocasnicemari’ scris legat iar pretul va scadea cu inca 10%. Puteti vedea lista electrocasnicelor mari la care este acceptat voucherul AICI.

eMAG – Laptopuri HP

Surpriza mare in privinta laptopurilor HP. Exista 3 modele care beneficiaza de o reducere foarte mare de la eMAG, plus multe alte avantaje cum ar fi 24 de rate fara dobanda, dar si reducere de 50% in cazul achizitiei unui pachet Office 365. Toate astea pot fi gasite AICI.

eMAG – Produsele cu cel mai bun review

Nu in ultimul rand, va prezentam oferta care a atras toate privirile in aceasta saptamana si care va continua si zilele astea, pe finalul saptamanii. E vorba de o promotie special facuta de cei de la eMAG care vin cu reduceri strict pentru produsele care au primit notele cele mai mari la review-urile de pe site-ul retailerului.

Sunt vizate toate produse din toate categoriile, de la telefoane, tablete, gadterui, la laptopuri, it si birotica, papetarie, tv si electronice, auto si gaming, electrocasnice mici si climatizare, electrocasnice mari, mobila si casa, bricolaj si petshopn, ingrijire personala parfumuri si cosmetice, articole petru copii, jucarii si carti dar si fashion si sport. Ofertele complete pot fi gasite AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
null