MENIU

eMAG are reduceri foarte mari la cele mai tari laptopuri cu procesoare i7. Iata care sunt preturile

eMAG are o promotie de lichidare de stocuri ce reduce preturile chiar si cu 75%. Oferte avantajoase sunt si printre laptopurile dotate cu cel mai performant procesor Intel I7.

eMAG - Lista cu toate laptopurile aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG are promotie de lichidare de stocuri iar noi am selectat pentru voi 6 dintre cele mai bune laptopuri dotate cu procesor de ultima generatie Intel i7 care au reducerile cele mai mari.

eMAG - Lenovo IdeaPad 300-15

Laptopul Lenovo IdeaPad 300-15 are una dintre cele mai atragatoare reduceri de la eMAG, 36% discount pentru un laptop cu procesor Intel i7 cu frecventa de 2.5 Ghz. Acest laptop are procesorul fabricat dupa o arhitectura Skylake, display-ul are 15.6 inch, memorie de 4GB si spatiu de stocare foarte generos de 1TB. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG - Asus ROG

Gama de laptopuri Asus ROG sunt perfecte pentru gaming pentru ca au configuratii foarte puternice, insa in general au preturi destul de piperate. De aceasta data va prezentam un laptop ce beneficiaza de o reducere consistenta de la eMAG, e dotat cu procesor Intel i7 cu frecventa de 2.6 Ghz, 17.3 inch display ce reda imagini la o rezolutie Full HD, 8 GB memorie si 1TB spatiu de stocare. In plus, laptopul e dotat cu unitate optica si placa video nVidia GeForce GTX 960M. Pretul complet poate fi gasit AICI.

eMAG - Laptop Acer Aspire

O alta gama de laptopuri foarte performante sunt cele Aspire produse de Acer. Modelul pe care noi l-am gasit la reducere la eMAG chiar in acest moment este dotat cu procesor I7 de 2.5 Ghz Skylake, 15.6 inch display cu rezolutie Full HD, unitate optica si placa video performanta si spatiu de stocare de 1TB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Dell Inspirion 5559

Tot cu procesor i7 de la Intel este dotat si laptopul Dell Inspirion, modelul 5559. Acest laptop are procesor cu frecventa de 2.5 Ghz, ecranul are o diagonala de 15.6 inch si 8 gb memorie, dar si un spatiu de stocare de 1TB. In plus, laptopul vine cu sistemul de operare Ubuntu preinstalat. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Laptop HP ProBook 450

Ceva mai costisitor insa foarte elegant, cu design deosebit, linii rotunjite si rezistenta dar si configuratie puternica, este laptopul HP Pro Book 450 G3. Acest laptop are procesor Intel Core i6 6500U ce are frecventa de 2.5 Ghz Skylake, 15.6 inch ecranul ce reda imagini Full HD, 8 GB memorie si 1TB spatiu de stocare. Detalii despre placa video si cea de baza dar si pretul la reducere le gasiti AICI.

eMAG - Laptop Apple MacBook Pro 15

Incheiem cu unul dintre cele mai ravnite laptopuri care are reducere la eMAG. Laptopul Apple MacBook Pro 15 Retina este dotat cu procesor Intel Quad Core i7 de 2.2 Ghz Haswell, ecranul RETINA are 15.4 inch diagonala, 16gb memorie si 256 GB SSD spatiu de stocare pentru transfer de date de mare viteza. Plava video este Intel Iris Pro Graphics. Toate detaliile si pretul la reducere pot fi gasite AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag