MENIU

eMAG are electrocasnice resigilate cu reduceri de peste 50%-7 oferte reale care o sa te impresioneze

eMAG are oferte foarte bune de electrocasnice resigilate. Stiati si voi acest lucru, insa noi am gasit 7 oferte cu discounturi ce depasesc 50%. Pe bune!

eMAG – Lista tuturor electrocasnicelor resigilate ce au reduceri de peste 50% poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG are o multime de oferte resigilate foarte avantajoase, insa parca cele de la electrocasnice nu sunt intrecute de nimeni. Daca aveti oarecare teama atunci cand cumparati un telefon mobil resigilat, o tableta sau chiar un televizor, deoarece micile zgrieturi ar putea sa afecteze produsul, designul, calitate, la electrocasnice problemele sunt mult mai putine. Daca o masina de spalat rufe are o zgarietura pe carcasa, cu siguranta ca nu te afecteaza prea mult.

Mai jos, am cautat si noi in ofertele de la eMAG si am gasit cel putin 7 care depasesc reducerile de 50% si sunt foarte avantajoase. Daca si pe voi va atrage vreo oferta de electrocasnice resigilate de la eMAG, achizitionati cat mai rapid pentru ca se epuizeaza repede.

eMAG – Masina de spalat vase Whirlpool

Prima oferta e pentru o masina de spalat vase ce e incorporabila, de la Whirlpool. Aceasta masina are pretul redus cu 60%, lucru foarte rar intalnit pentru un asemenea produs de calitate. Masina are capacitatea de a spala pana la 13 seturi de vase deodata, face parte din clasa energetica A+, are display LCD si functie Aqua stop, iar oferta de la eMAG poate fi gasita AICI.

Blender Russell Hobbs Mix

Trecem mai departe in ofertele de la eMAG si gasim unblender foarte bun, de buna calitate, de la Russell Hobbs Mix, poate un brand mai putin cunoscut, care insa va ofera garantie. Blenderul e dotat cu storcator de citrice, are putere de 300W, are si 2 sticle si 2 conuri. Prodosul are usoare urme de folosire si ambalajul original deschis si deteriorat. Oferta cu peste 50% reducere de la eMAG merita incercata. O gasiti AICI.

eMAG – Espressor Heinner

Producatorul Heinner e renumit pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica. Este si cazul acestui espressor Heinner de la eMAG care mai beneficiaza si de o reducere in plus imensa, de peste 50% pentru produsul resigilat. Singurele defecte ale produsului sunt ambalajul original deschis si deteriorat. Espressorul are putere de 1100W, rezervor de 1.5l si 15 bar presiune. Oferta completa de la eMAG o gasiti AICI.

Storcator de fructe Star Light

Nu doar ca economisiti bani la achizitionarea acestui storcator de fructe din oferta eMAG, dar va si ajutati in schimbarea stilului de viata spre unul mult mai sanatos, cu ajutorul sucurilor delicioase si cu multe vitamine pe care le puteti prepara. Storcatorul de fructe cu melc de la Star Light are o reducere initiala de 30% din pret si apoi inca un discount de peste 50% pentru produsul resigilat din oferta eMAG pentru ca prezinta mici urme de folosire si zgarieturi fine. Produsul are garantie 24 de luni si posibilitate de retur gratuit de 30 de zile. Storcatorul are 200W putere, recipient de suc de 0.8l, recipient separat de pulpa tot de 0.8, functie reverse, iar exteriorul e din inox ce se curata usor. Oferta completa o gasiti AICI.

Robot de bucatarie Star Light

Robotul de bucatarie de la Star Light e o oferta foarte buna si el, prezinta cateva zgarieturi fine pentru care beneficiaza de reducere de 50%. Robotul are putere de 1100W, bol de 2.4l, variator de viteza cu led, blender de 1.5l dar si storcator. Oferta eMAG poate fi gasita AICI.

eMAG – Fier de calcat

Va recomandam la un pret foarte bun si fierul de calcat de la Tefal Aquaspeed, un fier care calca hainele cu multa usurinta, avanto talpa de cea mai inalta calitate. Fierul are si jet de abur de 170g pe miunt, dar si abur variabil de 0-49g pe minut. Exista in acest moment 7 oferte de produs resigilat, puteti vedea la eMAG fiecare dintre ele ce defecte prezinta si ce reduceri. Ofertele sunt AICI.

Sandwich Maker Rohnson

Ultima oferta pe care v-o recomandam este cea pentru Sandwich makerul de la Rohnson. Daca vreti sa aveti diminetile mai usoare, un mic dejun mai usor de preparat, sau suplimentul pentru munca sau la scoala, un asemenea sandwich maker e perfect. In oferta eMAG pretul acestui produs a ajuns extrem de accesibil chiar si pentru un buget redus, si vorbim totusi despre un sandwich maker de foarte buna calitate. Oferta eMAG pentru produsul resigilat poate fi gasita AICI.

 
 
Mai multe articole despre:
null