MENIU

eMAG – Absolut totul despre Ziua eMAG: Cum aplici codul de reducere si ce produse sunt disponibile

eMAG a implinit 17 ani pe piata din Romania, ocazie cu care aniverseaza prin reduceri peste reduceri. Modul in care se desfasoara campania in acest an e unul inedit, cu un cod voucher care se aplica inainte de achizitie.

eMAG – Lista tuturor ofertelor disponibile poate fi consultata AICI.

eMAG are o serie de reduceri cu ocazia implinirii a 17 ani de existenta. E foarte interesant ca preturile sunt reduse diferentiat in functie de categorie.

In primul rand trebuie sa aveti in minte codul voucher eMAG17ani care se scrie legat inainte de achizitie pentru a obtine o extra reducere pe langa deja cea afisata.

Reduceri de minimum 5% gasiti pentru toata gama de produse vanduta de eMAG, insa va prezentam mai jos pe larg care e situatia reducerilor mai mari.

eMAG – Reduceri de 10%

Principalele produse care au reducere de 10% sunt televizoarele de la producatorii Samsung, Sony, Philips, Panasonic, Star Light, dar si o serie de camere GoPro. Tot 10% reducere au laptopurile Asus, routerele, componentele PC, desktopurile HP, monitoare Dell, periferice Logitech, o serie de electrocasnice mari si mici, tehnologie smart, aparate foto video Nikon dar si cele Canon, o multime de produse de curatenie, cosmetice si ingrijire, machiaj, produse pentru copii, jucarii, mobilier si saltele, produse de menaj, echipament fitness Hammer, electronice auto, bricolaj, sanitare, iluminat si electrice si produse de petshop. Pe toate le gasiti AICI.

2 eMAG – Produse cu reducere de 15%

15% reducere au electrocaniscele mari de la electrolux dar si zanusi, eletrocasnicele mici Russel Hobbs, electrocasnice Philips, produse de iluminat, electrice Philips, produse Tefal pentru menaj, produse de ingrijire persoanala, textile de casa, sanitare Pyramis, audio JBL, audio video Sony, Birotica si papetarie, Nintento, produse Nestle pentru copii, scutece si servetele Pampers, jucarii Disney, echipament fitness Kondition si articole de voiaj Dakine. Le puteti vedea pe toate listate AICI.

3 Reduceri eMAG de 20%

Continuam explorarea noastra printre ofertele eMAG si ajunge la cele cu reduceri de 20%: Espressoare Beanz, seturi de colectie Lego, decoratiuni de Craciun, mobilier Kring, articole de voiaj Kring, scaune de gaming. Ofertele lor sunt AICI.

4 eMAG cu reduceri de 30%

Extra reducerile de 30% se pot aplica pentru ceasuri, genti si accesorii atat pentru femei cat si pentru barbati, incaltaminte si pentru barbati si pentru femei, imbracaminte si incaltaminte sport pentru adulti si mai ales pentru copii, dar si jucarii si articole pentru copii Mappy. Ofertele suntlistate AICI.

5 eMAG reduce cu 35%

Ultimele reduceri sunt pentru accesoriile TV dar mai ales pentru imbracamintea pentru femei si barbati. Va recomandam in special puloverele dar si gecile de iarna. Ofertele pot fi gasite AICI.

 

Mai multe articole despre:
null