MENIU

eMAG. 7 mașini de spălat și 7 frigidere cu preț foarte foarte mic în aceste zile

Puteți consulta oferta completă pe site-ul eMAG AICI.

Ați accesat, în ultimele zile site-ul eMAG? Dacă nu, nu știți ce pierdeți! Marele retailer online are, în acestă perioadă, super oferte, pe care nu le veți întâlni în altă parte. Ca să vă convingeți am pus pe listă 14 produse, cu prețuri reduse, în luna lui Marțișor.

Iată câteva dintre ofertele la mașinile de spălat și câteva opțiuni pentru frigidere:
Mașini de spălat
Mașină de spălat rufe cu uscător Beko HTV8743XG
Primul model de la Beko care ne-a atras atenția are 1400 de rotații pe minut, o capacitate de 8 kilograme pentru cuva de spălat și în uscător doar 5. Este clasa A, vine cu o garanție de 5 ani și o puteți găsi AICI.

Mașină de spălat rufe Bosch WAY32891EU
Cei de la eMAG i-au redus prețul cu 17%. Modelul WAY32891EU poate încărca 9 kilograme de rufe și le stoarce până la 1600 de rotații pe minut. De menționat că are un consum mic la current, fiind clasa A+++. Detalii despre această ofertă puteți afla de AICI.

Mașină de spălat rufe Electrolux EWF1497CDW2
Cei de la Electrolux au scos pe piață noi modele, la fel cum este acest model cu clasa energetică A+++, o capacitate de 9 kilograme și cu 1400 de rotații pe minut. Prețul îl puteți găsi AICI.

Mașină de spălat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW80K7415OW/LE
Rufe mai curate și îngrijite datorită tehnologiei Eco Bubble. Samsung adăugă 1400 de rotații pe minut pentru o stoarcere perfecta. În cuva acestui model încap până la 8 kilogram. Detalii AICI.

Mașină de spălat rufe Bosch WAT24360BY
Modelul de la Bosch, cu 1200 de rotații pe minut are o reducere de 25%. Puteți încărca cuva cu 8 kilograme de rufe și acestea vor fi spălate așa cum vă doriți. Pe site-ul Emag poate fi comandată AICI.

Mașină de spălat rufe Hotpoint RZ 1047 W EU
Consum mic de curent, o capacitate de 10 kilograme și 1400 de rotații pe minut. Ca să vă convingeți de ceea ce spunem puteți accesa următorul link AICI.

Mașină de spălat rufe Gorenje W8723/I
Ultimul model ales de noi are incluse 23 de programe. Hainele dumneavoastră vor stăluci! Iată oferta AICI.

Frigidere
Combină frigorifică LG GBF59PZDZB
Dacă frigiderul vostru este neîncapător aveți de unde alege pe site-ul eMAG. Iată un prim model, no frost, cu o capacitate de 314 litri și o clasă energetică A++. Oferta completă AICI.

Combină frigorifică Hotpoint-Ariston Quadrio E4DAAXC
Hotpoint Ariston ne aduc în atenție modelul Quadrio, care are o capacitate de 470 de litri. Produsul poate fi văzut AICI.

Combină frigorifică Beko CN161220DS
De acum scăpați de grija de a nu vă încăpea oalele în frigider. Acest model are 552 de litri, i-a fost adăugat un dispenser de apă și are un preț redus de care să vă convingeți AICI

Frigider Gorenje ORB152BL
O ofertă de nerefuzat pe care o găsiți doar pe site-ul eMAG AICI.

Frigider cu două uși Whirlpool T TNF 8211 OX AQUA
Whirlpool a creat un model cu un spațiu generos de 428 de litri, potrivit pentru o familie numeroasă. A fost dotat și el, la fel ca mașinile de la acest brand, cu al șaselea simț, este full no și il puteți găsi AICI.

Combina frigorifica Liebherr Confort DNml 48X13
Liebherr este o marcă care câștigă tot mai mult teren în fața mărcilor consecrate. Și are toate motivele, este fiabil, are un preț decent. De exemplu, acest model are clasa energetică A++, este no frost și este realizat din inox antiamprentă. Detalii pe site AICI.

Combina frigorifica Arctic AK60400NF-RO+,
O altă ofertă bună a celor de la eMAG este modelul de la Arctic no frost de 356 de litri. Produsul il puteți cumpăra de AICI.

Puteți consulta oferta completă pe site-ul eMAG AICI.

Mai multe articole despre:
null