MENIU

eMAG - 6 oferte exceptionale la lichidare de stoc. Preturile sunt foarte mult reduse

eMAG are lichidare de stoc, iar noi am selectat cateva dintre cele mai interesante oferte pe care le puteti 'vana' chiar acum.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

eMAG - Lista tuturor produselor aflate la lichidare de stoc poate fi consultata AICI.

eMAG are constant produse aflate la lichidare de stoc pentru care scade foarte mult preturile, insa stocurile aflate la lichidare se epuizeaza cel mai repede. Tocmai din acest motiv va dam si noi o mana de ajutor si am selectat 6 dintre cele mai populare si mai avantajoase oferte aflate la lichidare de stoc la eMAG.

eMAG – Preturile electrocasnicelor o iau razna la Stock Busters – Reduceri de peste 50% - 10 oferte

eMAG - Espressor Philips

Espressorul de la Philips are o reducere foarte mare, de 35%. Espressorul este un model super automat ce poate face doua cafele simultan, are rezervor de apa de 1l dar si unul pentru lapte, extern. Espressorul lucreaza sub o presiune de 15bar si are putere de 1400 W. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG - Laptop Lenovo IdeaPad B50-80

Un laptop foarte avantajos care se afla in acest moment la eMAG la lichidare de stoc este Lenovo IdeaPad B50-80 care e dotat cu procesor Intel Core i5 ce are o frecventa de 2.2 Ghz. Procesorul laptopului este pe o arhitectura Broadwell, display-ul are o diagonala de 15.6 inch, 4 GB memorie si un spatiu de stocare de 500 GB. In plus, laptopul e dotat si cu unitate optica DVD/RW. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG - Aparat foto DSLR Nikon D7200

Pentru pasionatii de fotografie, aceasta este o oferta foarte avantajoasa pentru un aparat foarte bun pentru incepatori dar chiar si pentru cei mai avansati. Aparatul de la Nikon, modelul D7200 are un senzor de imagine de 24.2mp si vine impreuna cu un obiectiv 18-105VR. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Sistem desktop Asus

Acest sostem Desktop PC Asus e dotat cu procesor Intel Core i7 ce are o frecventa de 3.4 Ghz Skylake, 8GB memorie si un spatiu de stocare extrem de generos de 2TB+8GB SSHD pentru transfer de date de mare viteza. In plus, calculatorul vine dotat cu unitate optica si placa video nVIDIA GeForce. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Laptop Alienware 17

De data aceasta va prezentam un laptop ceva mai puternic dar si mai costisitor care insa se afla la lichidare de stoc. Alienware 17 are procesor Intel i7 cel mai nou model cu frecventa de 2.8 Ghz Haswell. Laptopul are 17.3 inch, rezolutie Full HD, IPS, Touchscreen si memorie de 16GB. Spatiul de stocare este de 1TB + 256 GB mSata. Placa video nVidia GeForce de 4GB si sistemul de operare Windows 8.1 original preinstalat. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG - Aparat Mirrorless Panasonic Lumix

Ultima oferta aflata la lichidare de stoc pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru un aparat foto mirrorless de data aceasta. Este vorba despre Panasonic Lumix cu senzor de imagine de 16mp, WIFI, NFC si obiectiv de 14-22mm. Oferta include un discount de 20% si poate fi consultata AICI.

eMAG Stock Busters – Reduceri de 50%, timp de 3 zile. Cele mai bune oferte

Mai multe articole despre:
null