MENIU

eMAG - 6 aragazuri foarte bune ce costa foarte putin

eMAG are promotii foarte bune pentru mai multe modele de aragazuri.     

eMAG – Lista tuturor aragazurilor la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG are in oferta sa mai multe promotii bune pentru aragazuri. Am selectat si noi 6 oferte foarte bune de aragazuri care functioneaza pe gaz si vi le prezentam in cadrul acestui articol.

eMAG – Aragaz Arctic

Aragazul Arctic este produs in Romania si este cel mai ieftin la o oferta speciala. Aragazul functioneaza pe gaz, are o latime de 50 cm si e dotat si cu dispozitiv de siguranta. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Hansa

Tot un aragaz ce functioneaza pe gaz este si cel produs de Hansa care are o reducere de 160 de lei in acest moment la eMAG. Aragazul Hansa are 4 zone de gatit si latimea sa este de 50cm. Oferta poate fi gasita AICI.

 

eMAG – Aragaz LDK

Aragazul LDK, un brand mai putin cunoscut in Romania, functioneaza pe gaz si are 4 arzatoare. Aragazul e dotat cu capac metalic, are siguranta, dimensiunea sa este de 50x60cm si beneficiaza de 3 ani de garantie. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Heinner

Eletrocasnicele produse de Heinner sunt renumite pentru preturile foarte bune pe care le au dar si pentru calitatea lor. Acest aragaz de la Heinner pe care vi-l recomandam are o reducere speciala la eMAG, functioneaza pe gaz si are 4 arzatoare. Toate detaliile si pretul sunt AICI.

eMAG – Aragaz Hyundai

Aragazul Hyundai face parte din clasa 1, e dotat cu 4 arzatoare pe gaz si cuptor tot cu alimentare pe gaz. Aragazul are reducere de 16% si poate fi gasit AICI.

eMAG – Aragaz Zanussi

Ultima oferta pe care o recomandam in cadrul acestui articol este pentru aragazul Zanussi ce functioneaza pe gaz, are siguranta pentru plita si cuptor si latimea de 50 cm. Pretul la oferta speciala poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
null