MENIU

eMAG, 50% reducere de 1 Decembrie – Marea Unire a preturilor mici

eMAG are o promotie prin care reduce preturile cu pana la 50% pentru o gama larga de produse chiar de Ziua Nationala a Romaniei.

eMAG – Lista cu toate ofertele celui mai mare retailer online din Romania, chiar de Ziua Nationala, poate fi consultata AICI.

eMAG are cu ocazia Zilei Nationale o serie de reduceri de-a dreptul impresionante pentru o multime de produse electronice si electrocasnice. De la frigidere, masini de spalat, pana la telefoane, gadgeturi, televizoare si multe altele. Am ales si noi cateva dintre cele mai bune oferte disponibile azi si vi le prezentam mai jos.

eMAG – Preturile electrocasnicelor o iau razna la Stock Busters – Reduceri de peste 50% - 10 oferte

eMAG – Combina frigorifica Samsung

Prima oferta pe care v-o recomandam este pentru o combina frigorifica foarte avantajoasa, care este produsa chiar de Samsung, un brand de mare incredere atunci cand vine vorba de electronice si electrocasnice. Combina frigorifica Samsung are un volum de 310l in cele doua compartimente in care este impartita, face parte din clasa energetica A+ si foloseste functia Full No Frost pentru a nu produce gheata. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Whirlpool

Probabil cel mai renumit brand care produce masini de spalat rufe este Whirlpool, astfel ca aveti siguranta calitatii acestui produs. Masina de spalat pe care noi v-o recomandam costa sub 1.000 de lei, are functie 6th Sense Colours si o capacitate de umplere a cuvei cu pana la 6kg de rufe murdare. In plus, masina este foarte economicoasa din punct de vedere energetic dar si al consumului de apa si detergent, facand parte din clasa A+++ si are 1200 rotatii pe minut la centrifugare. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool

Ramanem la brandul Whirlpool insa trecem la o altfel de masina de spalat: cea de vase. In nicio bucatarie nu ar trebui sa lipseasca masina de spalat vase care va salveaza de un efort inutil pe care il faceti zi de zi. Masina de spalat vase de la Whirlpool pe care noi v-o recomandam la oferta de la eMAG este incorporabila in mobilierul de bucatarie, poate spala pana la 10 seturi deodata, are 6 programe disponibile, latimea sa este de doar 45cm si face parte din clasa energetica A+. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S7

Trecem la categoria de telefoane mobile si va recomandam unul dintre varfurile de tehnologie disponibile pe piata in acest moment. Pretul este unul incredibil de avantajos. Samsung Galaxy S7 este cel mai bun telefon produs de Samsung pana acum, are o memorie de 32GB si functia 4G pentru transfer de date de mare viteza si internet. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

eMAG – Telefon mobil Apple iPhone 6S

Cu toate ca telefoanele produse de Apple sunt destul de scumpe, acum aveti o oferta ce il face pe 6S sa fie chiar accesibil. Telefonul cu pretul cel mai bun este cel care are configuratia cu memorie de doar 16GB si culoarea Space Grey. Pretul poate fi vazut AICI.

eMAG – Laptop 2 in 1 Allview

Laptopul 2 in 1 de la Allview este unul dintre cele mai ieftine pe care le puteti gasi, are und iscount de 22% de la eMAG, se poate transforma cu usurinta intr-o tableta si are o configuratie buna: procesor Intel Atom Quad Core cu o frecventa de 1.33 Ghz, display-ul este de 8.9 inch de tip IPS si cu touchscreen, tastatura detasabila, 2GB memorie si 32GB spatiu de stocare. In plus, laptopul vine cu sistemul original Windows 10 preinstalat. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Televizor SUHD curbat Smart Samsung

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru televizorul SUHD care are display curbat, de la Samsung. Acest televizor are ecran impresionant, e dotat cu toate functiile smart si poate fi conectat la internet dar si la toate dispozitivele mobile din casa, are diagonala de 123cm si rezolutia 4k ultra hd. Pretul poate fi gasit AICI.

 eMAG Stock Busters – Reduceri de 50%, timp de 3 zile. Cele mai bune oferte

 

Mai multe articole despre:
emag