MENIU

eMAG – 5 smartwatch-uri care costa sub 100 de lei. Oferte inteligente

eMAG are preturi foarte, foarte bune pentru gadgeturile de tip smartwatch. Exista ceasuri inteligente ce costa chiar si sub 100 de lei.

eMAG – Lista tuturor modelelor de ceasuri inteligente poate fi consultata AICI.

eMAG are in lista sa de produse o multime de oferte foarte avantajoase pentru ceasuri inteligente. Poate parea surprinzator, insa exista o multime de modele de smartwatch-uri ce costa sub 100 de lei si sunt de foarte buna calitate. Am ales si noi 5 astfel de modele si vi le prezentam in cadrul acestui articol.

eMAG – Smartwatch Everest

Primul model de ceas inteligent pe care vi-l prezentam costa sub 100 de lei si are o reducere de pret de 53% in acest moment la eMAG. Smartwatch-ul are sistem de operare Nucleus si un ecran de 1.44 inch, 32 RAM memorie dar si un spatiu de stocare de 32MB. In plus, ceasul e dotat cu senzor G-sensor si are functii de agenda telefonica, istoric apeluri telefon, notificari apeluri pierdute, ceas, alarma, cronomestru, control player muzical si aparat foto dar si multe altele. Toate detaliile le gasiti AICI.

eMAG – Smartwatch Star Rush

Un alt model ce costa sub 100 de lei, are o multime de functii, este de mare calitate dar arata si inedit este ceasul smartwatch Star Rush. Ceasul are carcasa argintie si curea de silicon de culoare neagra care ii da o anumita sobrietate. Ceasul este conceput pentru femei, are display analogic, conectivitate bluetooth 4.1, incarcare prin usb si functii de calendar, ceas, apeluri primite, cronometru, notificare mailuri si are si senzori de pedometru si sleep monitor. Pretul acestui ceas poate fi consultat AICI.

eMAG – Smartwatch SportTech U8 Plus

Trecem la un alt model foarte frumos de ceas inteligent, de culoare rosie de aceasta data. Acest ceas are un display de tip LCD ce are marimea de 1.44 inch si functiile de pedometru, barometru, altimetru si un procesor de 360Mhz. Pretul beneficiaza de o reducere record de pret de 63%. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Ceas smartwatch Media Tech Active Watch

Ceasul Activ MT 849 de la Media Tech este unul de inalta clasa cu un ecran tactil incorporat ce comunica direct cu un telefon mobil sau o tableta prin Bluetooth. Difuzorul si microfonul incorporate permit efectuarea apelurilor telefonice cu dispozitivul MT 849, poate fi utilizat si ca hands free. Toate detaliile ofertei cu reducere de 55% le gasiti AICI.

eMAG – Smartwatch iUni U8+

Ultima oferta pe care v-o recomandam este pentru un ceas inteligent produs de iUni U8+ care poate fi conectat la telefon prin bluetooth, are culoarea curelei dar si a carcasei albastra si foloseste functiile activity si sleep monitor. Toate detaliile sunt AICI.

Mai multe articole despre:
null