MENIU

eMAG. 5 frigidere, 5 masini de spalat si 5 incorporabile mult reduse in aceste zile

Intra pe  MAG pentru a vedea cele mai bune reduceri la frigidere, masini de spalat si incorporabile. Profita acum de preturi super reduse la produsele de care ai nevoie. In plus, poti beneficia la orice produs de garantie plus un an sau doi, care iti ofera prioritate in service, inlocuirea produsului si pickup si return gratuit. Mai mult, produsul poate fi inlocuit daca este reparat de 3 ori in 6 luni.

Intreaga lista cu frigidere, masini de spalat vase si incorporabile la preturi reduse poate fi consultata AICI.

Combina frigorifica Beko, capacitate 377 litri, dozator de apa, blue light. Pe langa designul inovator, acest frigider imbina tehnologia de ultima ora cu auto defrost si safety glass, astfel dispare grija dezghetarii si compartimentezi mai inteligent cu safety glass super rezistente. Ai iluminare economica si performanta, care asigura iluminarea optima. Spatiul mai mare din compartimentul congelatorului iti permite sa pastrezi alimente si recipient voluminoase. Ai asistare gratuita pe toata perioada garantiei, iar daca prelungesti garantia beneficiezi de inlocuirea produsului si prioritate la service. Iata AICI detalii despre oferta eMAG la acest produs.

Combina frigorifica Arctic, 331 litri, clasa A+. Compartimentezi alimentele si recipientele in siguranta si mult mai inteligent, datorita spatiului excelent ce se poate crea prin mutarea rafturilor din interior dupa necesitati. Ai compartiment spatios care pastreaza legumele si fructele proaspete mai mult timp, iar pe usa exista un spatiu destinat sticlelor XXL. Modifici temperature oricand ai nevoie si pozitionezi frigiderul exact acolo unde ai nevoie, usile reversibile se deschid in ambele parti, asa ca mai scapi de o grija in plus. Ai congelare rapida si nivel de zgomot redus. Vezi AICI detalii despre oferta eMAG.

Combina frigorifica Whirlpool, No Frost, 319 litri, clasa A+, 6th sense, dozator de apa. O combina frigorifica excelenta, cu sistem de racire No Frost, dispenser apa, cu 4 rafturi de sticla rezistente si 3 compartimente pentru congelator. Prezinta sistem antibacterian, sistem de avertizare usa deschisa si semnal avertizare temperature ridicata. Extinzi garantia si poti inlocui produsul fara prea multe batai de cap, il repari usor si rapid si primesti unul nou gratuit daca este reparat de 3 ori in 6 luni. Vezi AICI detalii despre acest produs vandut de eMAG.

Combina frigorifica Hotpoint, 340 litri, full No Frost, clasa A++. Pastrezi alimentele proaspete pana la 14 zile cu tehnologia Day 1 si personalizezi spatiul intern in functie de necesitati. Pastrezi prospetimea si calitatea alimentelor datorita atmosferei ideale din interiorul frigiderului. Este un frigider Ecotech,cee ace inseamna garantie a standardelor ridicate de eficienta, niveluri mai scazute de consum si o performanta excelenta de care sa te bucuri zilnic. Mentine cel mai bun control al temperaturii la fiecare deschidere a usii si ai vizibilitate excelenta chiar si atunci cand este plin, datorita dual led light. Te bucuri de un super design, de calitate superioara sip ret redus. Intra AICI pentru a vedea detalii despre acest frigider vandut de eMAG.

Combina frigorifica Heinner, 320 litri, full No Frost, clasa A+. Un frigider cu un consum mic de energie, cu capacitate de incarcare suficienta pentru nevoile intregii familii. Prezinta panou electronic, cee ace asigura o interfata intuitive, pentru o utilizare usoara a aparatului. Ai compartimente spatioase, pastreaza alimentele cat se poate de proaspete, iar datorita luminii led ai vizibilitate mare in orice colt al frigiderului. Nu mai trebuie sa iti faci griji unde il amplasezi, datorita usilor sale reversibile aceasta grija dispare. Intra AICI pentru a vedea mai multe detalii despre acest frigider.

Masina de spalat vase incorporabila Beko, 10 seturi, 5 programe, clasa A+, 45 cm. Functia Fast a acestei masini ofera vase perfect curate cu pana la 3 ori mai repede decat la programele obisnuite. Scade durata de spalare prin cresterea temperaturii de spalare si un consum de apa redus, cu ajustarea corecta a presiunii. Mai mult, in 58 de minute ai spalare exceptionala la toate tipurile de vase, rapid si eficient. Pentru a obtine stralucire mai mare, folosesti ciclul suplimentar de clatire. Poti spala si cu functia eco pentru a economisi energie si pentru a ajuta mediul inconjurator. Ai 24 de luni garantie la acest produs cu posibilitatea de extindere unul sau doi ani. Beneficiaza de garantia extinsa acum si vezi AICI mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch, 12 seturi, 5 programe, clasa A++, silence plus, info light, 60 cm. Cu aceasta masina contribui la protectia mediului inconjurator prin consum redus de apa si energie, dar cu curatare performanta. Aqua sensor ajusteaza cantitatea de apa utilizata, temperatura si durata ciclului de spalare in functie de gradul si tipul de murdarie detectat. Aqua stop ofera protective 100% impotriva inundatiilor, astfel ca stai linistit cat spala masina. Senzorul de incarcare decide cata apa sa puna, pentru vase mai multe, mai multa, iar pentru vase mai putine, mai putina apa, economisind astfel consum de apa si energie. Un produs de o calitate superioara, la un super pret in aceste zile. Iata AICI mai multe despre oferta eMAG la acest produs.

Masina de spalat vase incorporabila Hansa, 10 seturi, 6 programe, clasa A+, 45 de cm. Ai eficienta la spalare si uscare, fara sa iti faci griji in ceea ce priveste consumul de energie. Masina prevede programare intarziata, uscare cu aer cald, Aqua stop si are si program de spalare eco la 50 de grade. Extinde garantia pentru acest produs pentru a putea beneficia de prioritate la service si inlocuire gratuita. Vezi AICI detalii despre acest produs vandut de eMAG.

Masina de spalat vase Hansa, 14 seturi, 7 progrme, clasa A++, display LED, 60 cm. Pe langa numeroasele programe pe care le are aceasta masina, ai mai multe functii specific, precum: siguranta copii, program intensive, program rapid, program auto, programare intarziata, program eco/bio. Este silentioasa, are garantie inclusa de 24 de luni, cu posibilitatea de a prelungi timp de un an sau doi. Vezi detalii despre oferta eMAG la acest produs chiar AICI.

Masina de spalat vase Indesit, 10 seturi, 7 programe, clasa A+, 45 cm. Masina are decalcifiere reglabila, afisare timp de spalare ramas, Aqua stop, avand un design elegant, ce se integreaza in orice tip de bucatarie. Chiar daca are ingusta, spatiul interior cuprinde numeroase vase, inclusive oale inalte. Un alt plus este faptul ca este silentioasa si isi face treaba asa cum se cuvine. Ai prespalare si programe diverse, garantie inclusa 24 de luni cu posibilitate de prelungire si raport calitate-pret foarte bun. Intra AICI pentru a vedea mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG.

Pachet promo: cuptor incorporabil Indesit, electric, multifunctional, 66 litri, clasa A, inox si plita incorporabila Indesit cu 4 arzatoare pe gaz si aprindere electrica. Ai curatare simplificata, functie gratar pentru preparate de carne si peste rapide si super bune, gril inclinat, pentru o curatare mai usoara. Functia gril ventilat este eficienta pentru gatirea alimentelor rapid si uniform. Ai iluminare optima pentru a vedea cum se coc alimentele. Extinde garantia produsului pentru a putea beneficia de service si inlocuire gratuita. Vezi AICI detalii despre oferta eMAG.

Pachet promo: cuptor incorporabil Zanussi, electric, autocuratare catalitica, 6 functii, 57 de litri, convective, grill, timer, inox si plita incorporbaila Zanussi cu 4 arzatoare pe gaz. Gatesti mai usor si petreci mai putin timp in bucatarie. Beneficiezi de curatare fara efort si foarte rapida, datorita captuselii catalitice, ce absoarbe toate picaturile scurse din alimente. Nu mai trebuie sa stai cu ochii pe mancare, ventilatorul distribuie caldura in mod uniform inauntru, astfel ca preparatele nu mai trebuie intoarse si supravegheate. Vezi detalii despre aceasta oferta eMAG AICI.

Pachet promo: cuptor incorporabil Bosch,electric, multifunctional, curatare catalitica, 66 litri, convectie si plita incorporabila Bosch, cu 4 zone de gatiti, 4 arzatoare,inclusive arzator economic. Ai deschidere si inchidere super usoara a usii cuptorului, gatesti cat vrei fara problem, datorita autocuratarii catalitice. Convectia cu aer fierbinte asigura distribuirea caldurii in asa fel incat orice preparat sa fie gatit ca la carte, sa fie gustos si delicios. Extinde garantia produsului pentru a beneficia de super ofertele eMAG. Vezi AICI mai multe detalii. 

Pachet promo: cuptor incorporabil Electrolux, electric, curatare catalitica, 72 de litri, clasa A,inox si plita incorporabila Electrolux, cu 4 arzatoare pe gaz, 60cm si aprindere electrica plus gratare de fonta. Ai spatiu excelent pentru gatirea concomitenta a preparatelor, mai ales in caz de sarbatoare. Il folosesti foarte simplu si coace foarte bine. Selectezi setarile usor,iar ecranul LED afiseaza fara probleme, iar atunci cand este oprit acesta afiseaza ora. Simplu si fara batai de cap, un cuptor de cea mai buna calitate la un super pret. Vezi AICI oferta eMAG.

Pachet promo: cuptor incorporabil Samsung, electric, 70 litri, grill, curatare catalitica, convectie si plita incorporabila Samsung cu 4 arzatoare pe gaz si aprindere electrica, gratare de fonta. Gatesti rapid orice fel de mancare in fiecare zi, fara sa iti mai faci probleme cu curatarea. Are aspect placut, design modern simplu negru, cu doua ventilatoare si coacere excelenta. Un produs ce nu va dezamagi, care se ridica la nivelul asteptarilor si care este rezistent si de durata. Iata AICI detalii pentru acest produs vandut de eMAG.

 

 

 

Mai multe articole despre:
null