MENIU

eMAG. 15 unelte pentru casa si gradina cu pret minim

Vine primavara si incep lucrarile in gradina, asadar eMAG ti-a pregatit reduceri mari la uneltele de gradinarit si echipamente electrice, scule si unelte. Nu rata ocazia sa cumperi tot ce iti trebuie pentru a avea o gradina de vis.    

Intreaga lista cu unelte pentru casa si gradina poate fi consultata AICI.

Motosapatoare Heinner, 4 CP, 3000 RPM, care vine cu cadou lantern LED Evotools, cu protective cauciuc, 3 baterii. Este o motosapa eficienta, compacta si usor de manevrat, dar mai ales la un super pret vanduta de eMAG. Cu o adancime de maxim 24 de cm, aceasta motosapa este destinata activitatilor de sapare, ce sunt menite sa usureze munca de gradina. Este o unealta foarte potrivita pentru sapat gradinile de flori, gradinile de legume, gen cartofi, porumb. Pentru mai multe detalii despre aceasta unealta de gradina intra AICI.

Pachet Motocultor Profesional Ruris cu roti de cauciuc si rarita, 6 CP, 4 timpi, 80-100 cm, care vien cu cadou lantera LED Evotools, cu protective cauciuc, cu 3 baterii. Aceste unelte sunt concepute pentru functia de sapare, care se face cu ajutorul frezelor de sapatoare. Nu se poate monta nimic pe acest tip de aparat, masina propriu-zisa formeaza un ansamblu inseparabil si nu poate functiona din punct de vedere constructiv altfel. Iata AICI mai multe detalii despre aceasta unealta vanduta de eMAG la super pret.

Hidrofor Aquatehnica Standard, 600 W, 42 l/ min, 3.8 bar, 24 l, corp pompa fonta. Acest hidrofor este complet echipat si are in component pompe autoamorsante. Hidroforul este compus dintr-o electropompa, un presostat reglabil, un manometru, piesa cu cinci cai si un furtun flexibil armat, vas cu membrane si un cablu cu stecher. Are o putere de 600 W, un volum de 24 de litrisi un debit maxim de 42 de litri pe minut. Temperatura maxima de lucru este de 40 de grade Celsius. Vezi AICI mai multe detalii despre aceasta unealta vanduta de eMAG.

Pompa de gradina Karcher Home & Garden, 1000 W, 6000 l/ h, 4.8 Bar. O pompa pentru irigarea gradinii si alimentarea casei, care este puternica, robusta si compacta. Are adaptor de racordare pentru pompe G 1 si doua iesiri pentru apa. Ai mai mult confort datorita functiei automate de Pornire/ Oprire, poti sa folosesti simultan doua surse de evacuare a apei si ai mai multe trepte de putere pentru imbunatatirea eficientei energetice si a nivelului de zgomot. In plus, ai atat mod automatic, cat si manual si prefiltru pentru protective impotriva contaminarilor si uscare. Iata AICI mai multe detalii despre oferta eMAG la acest produs.

Aparata de spalat cu presiune Steinhaus Start, 1400 W, 100 Bar, 288 l/ h. Acest aparat este special creat sa iti usureze munca prin spalarea suprafetelor mari, mai ales pentru cei care locuiesc la curte. Acest aparat de spalat curata obiecte de dimensiuni mari, suprafete foarte murdare doar in cateva minute, fara sa fie nevoie sa freci sis a speli. Astfel, poti curata eficient si rapid pavaje, mobilier de gradina, pereti, dar chiar si autoturisme. Ai noua tehnologie de echipamente de spalat cu jet de apa sub presiune, care este usor de manevrat, de transportat si care indeparteaza si cea mai grea murdarie, de la reziduuri, la muschi, noroi si mucegaiuri. Vezi AICI mai multe detalii despre acest aparat vandut de eMAG.

Motocoasa de umar Micul Fermier 712 pe benzina, motor in 2 timpi, 5 CP, set complet de accesorii. Poate fi folosita pe orice tip de vreme si temperature, se porneste usor, are eficienta maxima, datorita acceleratiei rapide. Vine cu un ham ergonomic, pentru a imbunatati confortul utilizatorului. Ca accesorii, motocoasa are: ham, discul cu 3 cutite, trusa de chei, tambur cu fir, bidon de amestec, manual de utilizare. Ai consum mic de combustibil si performanta superioara, dar si emisii scazute, cee ace inseamna ca iti faci treaba la calitate superioara, fara a polua. Ai design ergonomic si poti sa tai fara problem orice tip de arbore persistent. Iata AICI mai multe detalii despre aceasta unealta vanduta de eMAG.

Masina electrica de tuns gazonul Steinhaus Start, 1200 W, 32 cm. O masina ce nu poate lipsi din nicio casa cu curte si gazon. Masina electrica de tuns gazonul are avansare manuala cu putere mare de 1200 W si latime de taiere de 32 de cm, astfel ca poti tuned gazonul pe suprafete medii, in curti si gradini mai mare. Ai reglare de taiere a inaltimii ierbii de 25, 43 si 62 de mm. Vezi AICI mai multe despre aceasta super oferta de la eMAG.’

Drujba pe benzina Grune Garden 4 CP, 58 cc, cu 2 lame, 2 lanturi, ochelari si manusi. Cu un motor de 4 CP si 8500 rpm si capacitate cilindrica de 58 cmc, acesasta drujba este o unealta foarte importanta la o casa cu gradina, oricat de mica ar fi ea. Are sistem de aprindere electronic, pornire manuala, rezervor de benzina de 0,5 l, rezervor de ulei de 0, 26 litri. Lungimea lamei este de 45 de cm, iar lantul are 36 de dinti. Cu o greutate de numai 6,1 kg, aceasta unealta este foarte usor de manevrat si folosit. Iata AICI mai multe detalii despre acest produs la reducere de la eMAG.

Foarfeca cu garda de protectie Fiskars + foarfeca nicovala mica. Usor de manuit si foarte apreciate de expertii in gradinarit, acest set de foarfece nu trebuie sa lipseasca din gradina ta. Au manere ergonomice, realizate din poliamida aramata cu fibra de sticla, iar lamele sunt din otel inoxidabil si sunt protejate pentru cand nu sunt folosite. Foarfeca Fiskars pentru ramuri groase poate taia la diameter de 50 mm, fiind o unealta foarte importanta, ce poate fi folosita cu mare usurinta de oricine in gradina. Vezi AICI detalii despre oferta eMAG cu super preturi.

Trusa gospodarului Kronus, 134 de piese. Aceasta unealta multifunctionala pentru casa si gradina este excelenta si la un super pret cu oferta eMAG. Ai 134 de piese de mare ajutor, de la chei fixe la mininivela, cleste, cutter, surubelnita si ruleta, tester de tensiune, minifierastrau de mana, ciocan lacatuserie, burghiu cilindric. Gasesti absolut tot ce ai nevoie intr-o gospodarie intr-o singura trusa, foarte bine compartimentata si impartita. Usureaza-ti munca cu aceste accesorii. Intra AICI pentru a vedea detalii despre aceasta oferta eMAG.

Masina de gaurit si insurubat cu accumulator Heinner. O masina de gaurit semiprofesionala, pe care o pot folosi si femeile din casa pentru orice fel de probleme aparute. Are acumulator, se poate folosi pe suprafete de metal si lemn, este rapida si eficienta, are dimensiunea mandrinei de 10 mm si o putere de 14.4 V. Folosesti cu usurinta masina de gaurit atat pentru lucrarile mici din casa, cat si pentru cele mai mari din gradina sau curte. Nu ezita sa vezi super oferta eMAG la acest produs. Intra AICI pentru detalii.

Unealta multifunctionala Dremel, 175 W, 3500 rpm, 45 de accesorii. Aceasta unealta excelenta in orice casa vine cu 45 de accesorii de mare folosinta, inclusive cu set de baza EZ SpeedClic. Are ax flexibil de calitate superioara, manual de instructiuni si husa din material textile pentru o intretinere excelenta a accesoriilor. Lucrezi atat in metal, cat si in plastic si lemn. Se utilizeaza pentru frezare, gravare, taiere, ascutire, polizare, fatetare. Ai cel mai util set de unelte, pentru a-ti satisface atat hobby-urile, cat si nevoile gospodaresti. Intra AICI pentru detalii despre oferta eMAG.

Fierastrau electric pendular Makita, 450 W, 3100 rpm. Un aparat super bun pentru taierea lemnului, metalului si plasticului exact atat cat iti trebuie si cum iti place. Deoarece vine cu o gama larga de accesorii, fierastraul electric poate fi folosit in scopuri multiple, de la taieri curbate la cele circulare. Acum poti sa iti faci orice plan de constructie, uneltele pentru casa si gradina la super preturi te asteapta la eMAG. Vezi AICI detalii despre acest produs.

Aparat de sudura cu ventilator Steinhaus, 230V/400V, accesorii incluse. Sudezi mai simplu si mai usor cu acest aparat in current alternative, portabil, cu protective termostatica, posibilitate de reglare continua a curentului de sudura si multe accesorii. Aparatul are lampa de control pentru supraincalzire, maner pentru un transport mai simplu, ventilator de racire si doua posibilitati de racordare la retea. Se utilizeaza in lucrari usoare de sudura, cu electrozi fuzibili cu invelis rutilic. Se utilizeaza atat in constructii usoare, cat si in lucrari de intretinere. Intra AICI pentru a vedea mai multe detalii despre acest aparat de sudura vandut de eMAG.

Compresor aer cu piston fara ulei Steinhaus, 1100 W, 8 Bar, 180 l/ min, vine cu 9 accesorii. Dotata cu un maner de transport, acest compresor de aer este usor de manevrat, fiind recomandat pentru umflat anvelope, mingi, roti de bucucleta, saltele gonflabile. Este un produs usor si compact, cu furtun de aer de 3 m, pistol de umflat cu manometru si 9 duze si adaptor din platic, metal, in functie de nevoi. Intra AICI pentru mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG.


Mai multe articole despre:
null