MENIU

eMAG – 11 oferte Apple in promotia Stock Busters – Ce reduceri au iPhone, iPad sau MacBook

eMAG mai are doar cateva ore din promotia Stock Busters si din reducerile importante pentru produsele Apple.

eMAG – Lista tuturor produselor aflate la reducere in cadrul promotiei Stock Busters poate fi consultata AICI.

eMAG se apropie de incheierea promotiei Stock Busters asa ca daca va doriti vreunul dintre produsele Apple la reducere, ati face bine sa le achizitionati acum. Iata selectia pe care am realizat-o noi din randul produselor Apple aflate la reducere:

eMAG – iPhone 7

Prima oferta pe care v-o recomandam este, desigur, pentru cel mai nou si mai renumit produs Apple: iPhone 7. Telefonul mobil iPhone 7 aproape ca nu are nevoie de nicio prezentare, a inregistrat vanzari uriase la nivelul intregului Glob, iar pretul sau este unul foarte avantajos acum, la eMAG. Telefonul inregistreaza un discount de 8% pentru varianta cu memorie de doar 32GB si culoare Rose Gold. Oferta o puteti consulta AICI.

eMAG – iPhone 5S

Daca v-am prezentat varful de gama de la Apple in materie de telefoane mobile, este cazul sa trecem in extrema cealalta, cel mai vechi model de telefon mobil care inca inregistreaza vanzari si e dotat cu tehnologie foarte actuala: iPhone 5S. Telefonul de la Apple are o reducere de 12% si costa mult sub 1.500 de lei, un pret foarte avantajos pentru un asemenea gadget. Telefonul are o memorie de 16GB si pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Apple iPad Air 2

Trecem acum si la o alta categorie de produse Apple foarte apreciate, este vorba despre tablete. Apple iPad Air 2 este una dintre cele mai bune tablete de pe piata, in ciuda pretului ceva mai costisitor, calitatea tehnologiei este imbatabila. Tableta poate fi conectata la internet prin Wifi si are o memorie foarte generoasa de 128GB. Pretul cu reducere poate fi gasit AICI.

eMAG – Apple iPad mini 4 Cellular

Stoc limitat pentru tableta Apple iPad mini 4 Cellular care se regaseste in promotia Stock Busters de la eMAG. Tableta are functie 4G si poate fi conectata la internet de mare viteza, are culoarea SILVER si o memorie de 128GB. Pretul cu reducere il gasiti AICI.

eMAG – iPad Pro

Tot in stoc limitat se regaseste si tableta iPad Pro care beneficiaza de un discount consistent de la eMAG in cadrul promotiei Stock Busters. Tableta de la Apple are un display foarte generos cu diagonala de 9.7 inch, memorie de 32GB si capacitatea de a se conecta la internet prin intermediul functiei WiFi. Oferta poate fi consultata in detaliu AICI.

eMAG – Laptop Apple MacBook Pro 13

17% discount pentru urmatoarele ore la laptopul Apple MacBook Pro 13. Acest laptop are o configuratie foarte buna, beneficiaza de garantie timp de 2 ani de zile si e dotat cu tehnologie de ultima ora. Laptopul are procesor Intel Dual Core i5 cu frecventa de 2.7 Ghz pe o arhitectura Broadwell, display de 13.3 inch diagonala de tip Retina, 8GB memorie si 128GB SSD spatiu de stocare. Placa video este Intel Iris Graphics 6100. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Desktop PC iMac

Desktopurile produse de Apple sunt una dintre cele mai bune investitii, fiind foarte stabile, cu o durata de viata foarte mare si o tehnologie actuala. Reducere de 12% pentru sistemul desktop PC iMAC 21.5 cu procesor Intel Dual Core i5 cu frecventa de 1.6 Ghz pe o arhitectura Broadwell. Ecranul are 21.5 inch si reda imagini FULL HD, 8GB memorie si 1TB spatiu de stocare dar si o placa video Intel HD Graphics 6000. Pretul ofertei il gasiti AICI.

eMAG – Rucsac pentru laptop Apple MacBook Pro 15

Daca tot v-am prezentat atatea oferte de laptopuri Apple, va recomandam ca in deplasari sa folositi si un rucsac de calitate prin care sa protejati gadgetul. Rucsacul Thule Crossover Daypac este special conceput pentru Apple MacBook Pro 15 si e dotat cu safe zone, avand culoarea neagra. Pretul lui este redus cu 32% si poate fi gasit AICI.

eMAG – iPhone 7

Va prezentam si un telefon mobil iPhone 7 ceva mai special, pentru cei cu adevarat pasionati de gadgeturi puternice si care au nevoie de un spatiu de stocare pe iPhone urias. Acest model are un pret excelent, reducere de 12%, culoarea Rose Gold si o memorie de 256GB. Pretul sau poate fi gasit AICI.

eMAG – Apple iPhone 6S

Si acest model de telefon de la Apple a fost unul foarte apreciat si cu vanzari mari, iar tehnologia sa este foarte actuala. iPhone 6S are o reducere de 8% in acest moment la eMAG in cadrul promotiei Stock Busters si e dotat cu 32GB spatiu de stocare. Oferta pentru acest telefon o gasiti AICI.

eMAG – Apple iPhone SE

Ultima oferta pe care v-o prezentam este si cea mai avantajoasa pentru un telefon iPhone. Modelul iPhone SE a fost conceput special pentru a oferi acces cu un buget restrans la calitatea tehnologiei Apple. Telefonul are structura din plastic, insa nu face rabat la calitate. Memoria sa este de 16GB si are functia speciala 4G pentru transfer de date si internet de mare viteza. Oferta poate fi consultata AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
Apple emag stock busters