MENIU

eMAG. 10 unelte de grădinărit în cea mai mare campanie de reduceri a începutului de primăvară

,,Săptămâna Bricolajului’’ continuă la eMAG! Mare atenție la ofertele propuse pe site, acestea dispun de discounturi și de 40%.

A început primăvara și ne apucăm de trebăluit prin curte. Fiți fără griji dacă nu aveți aparatele care să vă ajute pentru că marele retailer online eMAG a realizat o listă completă cu ceea ce aveți nevoie.

Iată 10 unelte folositoare în orice gospodărie

Aparat de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC15
Dalele din curte vor străluci cu aparatul de spălat de la brandul Steinhaus. Echipat cu un motor puternic de 1.500 de Watti, cu o presiune de 120 de bari și un debit de apă de 360 de litri pe oră veți termina treaba imediat. Cu 28% reducere spunem că merită atenția dumneavostră. Detalii AICI.

Pachet promo: Aparat de spălat cu presiune Karcher K2 Classic + Cupla universală cu Aqua Stop
Nu ratați super oferta de pe site-ul eMAG! Prețul la acest pachet format din aparat de spălat și cuplă universal a fost redus cu 300 de lei. Firma Karcher a intrat timid pe piață, iar în prezent se bucurp de un success nemaipomenit, asta datorită produselor sale performante cu prețuri mici. Urmăriți produsul AICI.

Pachet Motocultor Profesional Ruris DAC 7000K
Mica grădină din spatele casei are nevoie de o mână de ajutor! Primăvara este anotimpul în care trebuie să ne ajutăm de ustensilele cele mai bune care să ne ușureze munca. Iată un motocultor ușor de utilizat ce funcționează pe benzină și are 7 CP. Oferta completă AICI.

Fierastrău electric cu lanț Bosch AKE 35 S
25% reducere veți primi pentru acest model de fierăstrău electric de la Bosch. Are o putere de 1.800 de Watti, beneficiază de un mâner ergonomic, frână de reactive rapidă și poate fi folosit și de către cei mai nepricepuți. Produsul îl găsiți AICI.

Pompă submersibilă 5" Aquatehnica
Pompa de apă de la Aquatehnica are un discount de 44%. Acest model are un debit de apă de 7,8 metri cubi pe oră pentru apa curată și este electric. Oferta AICI.

Hidrofor Gardena 6000/6LCD
Hidroforul de la Gardena are un motor cu o putere de 1.300 de Watti, un debit al apei de 6.000 de litri și poate scoate apă de la o adancime de până la 8 metri.

Foarfecă telescopiă pentru crengi
Foarfeca telescopică de la Steinhaus tuned gardul viu dintr-o mișcare fiindcă are lame de oțel teflonate. Puteți beneficia de reducerea de 37% accesând următorul link.

Mașină electrică de tuns gazonul Einhell GC-EM 1437
Ce spuneți de o jucărie care să vă tuned gazonul într-o clipită? Mașina de tuns Einhell este în stare! A fost dotată cu un motor de 1.400 de Watti, în coșul collector încap 36 de litri și are o reducere de 20%. Detalii pe site-ul eMAG AICI.

Coasă electrică Bosch ART 23 SL
Dacă puteți tunde gazonul mai ușor cu o coasă, ce spuneți de această variant electrică, cu o putere de 280 de Watti cu până la 12.500 de rotații pe minut.

Aparat de spălat cu presiune Karcher K 7 Full Control Plus
Aparatul de la Karcher are o putere de 3.000 de Watti și poate colecta 600 de litri de apă pe oră pentru a putea spăla liniștiți mașina, ca niște profesioniști. Puteți comanda aparatul AICI.


Nu ezitați să consultați oferta completă a celor de la eMAG AICI.

 

Mai multe articole despre:
null