MENIU

eMAG – 10 idei geniale de cadouri de Paste pentru toata familia

eMAG a dat startul unei super promotii de Paste ce include reduceri pentru mai multe articole de pana la 75%.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

eMAG – Lista completa cu produsele la reducere de Paste poate fi consultata AICI.

eMAG are o promotie speciala cu reduceri ce ajung in unele cazuri chiar si pana la 75%. Promotia este conceputa special pentru perioada de Paste in care le cumparam celor dragi cadouri.

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

eMAG – Parfumuri

2 avantaje majore aveti daca decideti sa faceti cuiva drag un parfum cadou: in primul rand, eMAG are o gama diversificata de parfumuri si cu siguranta gasesti sortimentul preferat, al doilea avantaj consta in preturile foarte bune, majoritatea cu reduceri de 40-50% special pentru perioada de Paste. Asadar, singura problema ramane alegerea parfumului. Consulta ofertele AICI.

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

Cosuri si dulciuri cadou – eMAG

Pentru un cadou mai ‘oficial’ puteti opta pentru alegerea unui cos cu dulciuri, bauturi sau diferite alte cadouri. Preturile nu sunt deloc scumpe, o multime de oferte special sunt disponibile. Aruncati o privire peste ofertele de AICI.

eMAG – Carti

Pentru cei mici, dar si pentru cei mari, un cadou excellent pe care il puteti achizitiona de la eMAG este o carte. Titlurile disponibile la eMAG sunt foarte multe, iar preturile au reduceri de 50% in cazul celor mai multe dintre titluri. Gama variata de carti poate fi gasita AICI.

Filme si muzica – eMAG

O alta idee de la eMAG de cadou pentru Paste este achizitionarea unui film sau unui album musical preferat. Preturile sunt mai avantajoase ca niciodata si unde mai pun ca acest cadou este unul memorabil. Lista cu filme si albume musicale celebre poate fi gasita AICI.

eMAG – Instrumente de scris si seturi cadou

O idee inedita de cadou este un set de birou din piele care sa include si sticolu si raft pentru birou, sau unele seturi includ chiar o agenda cu coperta de piele. Toate snt de cea mai inalta calitate si de o eleganta desavarsita. Vedeti modelele disponibile AICI.

Ceasuri, genti si accesorii pentru femei – eMAG

Tot de la eMAG primi o idee de cadou pentru Paste foarte interesanta, cadou pentru doamne si domnisoare: ceasuri sau bijuterii accesorii. Ceasurile de dama de la Fossil sau de la Daniel Klein sunt foaarte avantajoase, au reduceri de 25-30% in aceasta perioada. Vedeti modelele AICI. 

eMAG – Home & Deco

O alta varianta de cadou de Paste ce poate fi achizitionat din magazinul online eMAG este cea a unor accesorii de casa si de decorat. De la servicii de masa la mobilier, scaun de birou si altele. Preturile si ofertele pot fi gasite AICI.

Gadgeturi – eMAG

Daca estei pasionat de tehnologie sau de sport, ceasurile inteligente sau bratarile de fitness te ajuta sa monitorizezi cu atentie activitatea ta fizica, somnul tau, dar si sa poti raspunde mai usor la apelurile telefonice de pe smartphoneul tau. Toate detaliile, modelele si preturile pot fi gasite AICI.

e-Book Reader – eMAG

Pentru cei pasionati de literature si obisnuti sa lectureze multe carti, o solutie ideala si un cadou absolut minunat de Paste poate fi un eBook Reader. Acest dispozitiv nu mai este la fel de scump cum era in urma cu doar cateva luni deoarece modelele sunt tot mai numeroase. Alegeti-l pe cel care vi se potriveste. Modelele le gasiti AICI.

eMAG – Telefoane mobile

Cele mai vandute telefoane mobile ale momentului sunt cu siguranta cele produse de Apple sau de Samsung, in special gama Galaxy S. Cu toate astea, gasiti in oferta eMAG de Paste o multime de telefoane cu preturi chiar si mai reduse dar si cu performante notabile. Vedeti ofertele AICI.

 

           

Mai multe articole despre:
emag