MENIU

Elixirul minune care te poate vindeca de astm

<p>Ce trebuie să ştii despre astm că să-l ţii sub control</p>

De cele mai multe ori, apelăm la medicamente pentru tratarea anumitor afecțiuni sau ținerea sub control a anumitor probleme medicale sau inconveniente temporare. Remediile naturiste se dovedesc a fi, însă, cea mai bună soluție, aportul lor fiind deosebit de important. Acest lucru se aplică și în cazul astmului, pentru tratarea căruia există o băutură care se prepară foarte ușor.

Cum se prepară:

Amestecați câte 50 de grame muguri de pin, muguri de mesteacăn, fructe de măceș, coada-șoricelului și o linguriță de pelin. Peste amestec se toarnă 1,5 litri apă rece și se lasă acoperit două ore, apoi se pune pe foc, se aduce la fierbere și se ține pe foc mic încă două ore. Se în­velește oala cu ziare, deasupra cu o plapumă și se in­fu­zează timp de patru ore, apoi se strecoară. În infuzie se adaugă 150 ml tinctură de gălbenele, 50 ml suc de aloe și 250 ml miere de albine. Se amestecă bine, până se dizolvă mierea. Se lasă la întuneric timp de patru zile.

Licoarea se bea câte o lingură de trei ori pe zi, înainte de masă.

Puteți să completați rețeta cu 30 g rădăcin de lemn-dulce, dacă luați antibiotice, care afectează ficatul și flora intestinală. În unele țări, lemnul dulce se prescrie bolnavilor care se tratează cu antibiotice, ca să scadă efectul lor negativ. Planta are proprietăți benefice în terapia sistemului respirator și în curățarea ficatului.

Sucul sau preparatele din aloe nu se folosesc în cazuri de graviditate sau hemoragii uterine, deoarece stimulează fluxul de sânge în zona genitală.

Sursă: BZI.ro

Mai multe articole despre:
PIN astm afecţiune remediu naturist