MENIU

Elevii intră de joi în vacanță. Când se vor întoarce în bănci și ce alte zilele libere îi așteaptă

Copii, la săniuș - imagine cu notă sugestivă

Elevii vor intra în vacanţă începând de joi, după finalizarea cursurilor, urmând să se întoarcă în bănci pe data de 9 ianuarie.

 
Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţie, entru prima dată structura noului an şcolar include cinci module de învăţare şi cinci vacanţe, relatează Agerpres.

Următoarea vacanţă, la decizia inspectoratelor şcolare judeţene şi al municipiului Bucureşti, este programată în perioada 6 - 26 februarie 2023.

Programele "Şcoala altfel" şi "Săptămâna verde" se vor desfăşura în perioada 27 februarie - 16 iunie 2023, în intervale de câte cinci zile consecutive lucrătoare, a căror planificare se află, de asemenea, la decizia unităţii de învăţământ, cu mențiunea că derularea celor două programe nu se planifică în acelaşi interval de cursuri.

Prin excepţie, la clasele din învăţământul liceal - filiera tehnologică, din învăţământul profesional şi din învăţământul postliceal, în perioadele dedicate programelor "Şcoala altfel" şi "Săptămâna verde" se organizează activităţi de instruire practică. 

Mai multe articole despre:
vacanta vacanta craciun vacanta elevi elevi