MENIU

Elevi de clasa a II-a, înjurați și bătuți de învățătoare, în timpul orelor! O parte dintre copii au nevoie de consiliere psihologică - Acuzații grave

Bulling șocală - imagine de arhivă

Acuzații grave la o școală din Galați. Mai mulți elevi de clasa a-II-a s-au plâns părinților că ar fi pălmuiţi şi înjuraţi de învăţătoare. Zece copii din clasă s-au mutat deja la alte şcoli. Părinţii acuză că, deşi au făcut numeroase sesizări, conducerea şcolii preferă să ascundă totul.

Acuzații grave la adresa unei învăţătoare din Galaţi. Mai mulţi copii de clasa a II-a s-au plâns că ar fi fost loviţi şi înjuraţi la ore. Părinţii acuză că, deşi au făcut numeroase sesizări, conducerea şcolii preferă să ascundă situația și, prin urmare, nu ia nicio măsură în această situație, relatează telem.ro. 

Acesta este și motivul pentru care mulţi dintre ei au decis să-şi transfere copiii la o altă unitate de învățământ. Vorbim deja despre cinci transferuri făcute doar la începutul acestei luni, astfel că, dintr-un total de 21 de elevi, în clasă au mai rămas doar 11.

Unii dintre părinţi povestesc faptul că învăţătoarea le vorbeşte urât elevilor la oră, iar în anumite cazuri chiar i-a agresat fizic, i-a lovit cu palma peste ceafă. Acesta este, de altfel, şi motivul pentru care au fost depuse reclamaţii la Inspectoratul Şcolar, la Direcţia pentru Protecţia Copilului şi la Poliţie.

Deşi aceste lucruri se petrec de câteva luni, abia marți (25 aprilie - n.r.) a fost întrunită comisia de anchetă care o va cerceta disciplinar pe învăţătoare. Tot ieri a fost demarată şi o anchetă la nivelul Poliţiei, în urma reclamaţiilor şi sesizărilor depuse.

O parte dintre părinţi spun şi că au fost deja cu cei mici la psiholog, iar copiii au nevoie în continuare de consiliere psihologică pentru a trece peste momentele prin care au trecut la ore.

Mai multe articole despre:
elevi elevi batuti elevi injurati invatatoare galati