MENIU

Elevă în stare gravă, după ce a sărit pe geam pentru a se vedea cu iubitul 

O adolescentă de 16 ani a fost la un pas de moarte după ce a sărit de la geam pentru a se întâlni cu iubitul ei. Fata a căzut în gol de la peste 7 metri după ce a improvizat o funie din mai multe cearșafuri legate. Impactul putea să-i fie fatal. Aceasta a ajuns la spital cu fracturi la coloana vertebrală, șolduri, mâini și picioare. 

Fata în vârstă de 16 ani este elevă la Liceul Pedagogic din Călărași și locuiește în internatul unității de învățământ. 

Ea a recurs la acest gest după ce pedagogul de serviciu nu i-a permis să iasă la întâlnire. Atunci, adolescenta a luat cearșafuri, le-a înodat și le-a legat de grilajul ferestrei pentru a evada.

"Fata a incercat sa fuga pentru a se intalni cu iubitul ei. Programase in prealabil, probabil, o intalnire cu baiatul respectiv. A improvizat, se pare, aceasta cale de a infasura cearsafurile si de a sari de la etajul 2. Fata ne-a mai facut noua asa probleme si a mai fugit din centru pe aceleasi motive", a spus Daniela Arbagic, director Protectia Copilului Calarasi.

Colegii fetei spun că nu este la prima încercare de acest fel, doar că acum s-a terminat rău.

Adolescenta are multiple fracturi și a fost transferată de la Călărași la București. Liceul Pedagogic a anunțat Protecția Copilului și Poliția.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Mai multe articole despre:
eleva saritura geam eleva internat