MENIU

Elevă, hărțuită sexual de un profesor, la Craiova: PROPUNEREA halucinantă primită de fată. Ce riscă dascălul

Colegiul Pedagogic Ștefan Velovan din Craiova/ Captură video

Caz halucinant de hărțuire sexuală la Colegiul Pedagogic Ștefan Velovan din Craiova. Un profesor de istorie în vârstă de 66 de ani i-a cerut unei eleve de clasa a 12-a favoruri sexuale pentru note mai mari. Profesorul, care era și dirigintele clasei, a profitat de faptul că fata provenea dintr-o familie săracă și muncea ca să se întrețină, iar între timp acumulase absențe la școală. 

Totul s-a întâmplat în luna mai, în ultima săptămână de școală când profesorul voia să închidă situația clasei. Acesta a sunat-o pe tânără de mai multe ori și i-a propus servicii sexuale pentru a-i motiva absențele și a-i crește media. Mai mult, acesta a avertizat-o că dacă nu face ce îi spune va avea probleme.

Eleva i-a spus dirigintelui că se va prezenta a doua zi pentru a da un nou test pentru a-și mări nota. Însă individul i-a spus că testul se va da în pat. Oripilată de cele auzite, fata a înregistrat totul cu telefonul mobil și a anunțat Poliția.

Profesorul a fost reținut inițial pentru 24 de ore. Paradoxal e că, din sediul poliției, bărbatul a mai sunat-o încă odată pe elevă să o întrebe dacă s-a mai gândit la propunerea lui.

În fața judecătorilor bărbatul și-a recunoscut faptele însă a spus că a fost provocat. Cadrul didactic a fost pus sub control judiciar și nu mai are voie să predea.

Procesul cadrului didactic va fi reluat în toamnă la Judecătoria din Craiova. 

Mai multe articole despre:
eleva eleva craiova craiova profesor hartuire sexuala