MENIU

ELEVA DISPĂRUTĂ. Ipoteză şocantă a bunicilor: "Nepoata noastră a fost rapita şi sechestrată"

ELEVA DISPĂRUTĂ. Ipoteză şocantă a bunicilor: "Nepoata noastră a fost rapita şi sechestrată"

ELEVA DISPARUTA. Are 15 ani, este frumoasă foc şi olimpică la mai toate materiile. De trei zile, însă, familia nu mai ştie nimic de ea. Dacă părinţii şi buncii cred că Iuliana Ionescu a fost răpită şi sechestrată, poliţiştii merg pe o altă pistă. Spun că fata cu ochi verzi a luat drumul mănăstirii.

ELEVA DISPARUTA. Buncii sunt disperaţi. Au crescut-o frumos şi parcă simt că ceva rău i s-a întâmplat nepoatei lor. „Ne e teamă că a fost răpită şi sechestrată. Nu avea prieteni, învăţa toată ziua, iar atunci când pleca era însoţită de noi. Nici la mall nu s-a dus vreodată singură. Era olimpică la mai toate materiile", povesteşte Vasile Popescu, bunicul puştoaicei.

Anchetatorii sunt, însă, de altă părere. Cred că fata a plecat de bunăvoie de acasă. Nu a mai ajuns la şcoală, ci s-a oprit la un magazin unde şi-a amanetat lănţişorul de aur şi telefonul de ultimă generaţie, primit de la părinţi în urmă cu cinci luni, după care a plecat la mănăstire cu gândul să se călugărească. Pe lângă bileţelul de adio lăsat familiei, eleva i-a trimis un mail ciudat duhovnicului ei, în urmă cu câteva zile: "Merg la mănăstire. Îl iubesc pe Iisus. Vine Apocalipsa", îl anunţa fata.

Mai multe articole despre:
şcoală mănăstire bunici elevă dispărută