MENIU

Eleva de 17 ani dispărută de acasă în urmă cu două zile a fost găsită. Este în stare de şoc

<p>Eleva de 17 ani dispărută de acasă &icirc;n urmă cu două zile a fost găsită. Este &icirc;n stare de şoc</p>

Eleva premiantă din Vaslui, dispărută de acasă de două zile, a fost găsită în zona gării din oraş în stare de şoc. Tânăra a dispărut de acasă de joi, 23 iulie, când a afirmat că merge la ziua unei prietene. Adolescenta nu a mai ajuns la petrecere, iar de atunci nu a mai dat niciun semn de viaţă.

Fata a fost găsită în zona gării din Vaslui, iar în acest moment a fost dusă la secţie pentru a se stabili exact motivele pentru care tânără a ales să fugă de acasă.

Ea a fost observată pe o bancă din Gara Vaslui de o femeie din zonă, care a recunoscut-o, în urma mediatizării cazului, şi a sunat la 112.

Adolescenta este în stare de şoc, nu este coerentă. Un psiholog urmează să discute cu ea, urmând va fi transportată la spital. Eleva de 17 ani are domiciliu în satul Pribeşti, comuna Codăeşti, însă locuieşte la o soră în municipiul Vaslui, fiind elevă în clasa a XII-a la un liceu din oraş, conform Adevărul.

Familia a anunţat dispariţia acesteia la Poliţie după ce au descoperit un bilet în care adolescenta îşi cerea iertare familiei şi le transmitea că îi iubeşte.

”Din cercetările desfăşurate de poliţişti, s-a stabilit că adolescenta nu a mai ajuns la petrecere şi nimeni nu a mai văzut-o de joi după amiază. În acest moment se desfăşoară activităţi de căutare, adolescenta fiind dată în urmărire generală”, a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvând al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Apropiaţii şi rudele fetei au declarat poliţiştilor că nu au sesizat schimbări în comportamentul acesteia, însă în ultima perioadă îşi exprima frecvent tristeţea că nu îşi poate permite o vacanţă la mare. Era cunoscută ca fiind o adolescentă liniştită, cu rezultate foarte bune la învăţătură, absolvind clasa a XI-a cu media 9.85. De altfel, supărarea fetei, cred apropiaţii, s-a produs în momentul în care a observat pe reţelele de socializare fotografii din vacanţă ale unor colegi, cu rezultate slabe la învăţătură.

Ce scris în biletul pe care sora adolescentei l-a găsit în uşă:

"Vă rog să mă iertaţi pentru ce urmează să fac dar pur şi simplu simt că nu mai am pentru ce să trăiesc. În tot acest timp s-au adunat multe lucruri pe care nimeni nu le înţelege, dar care mă macină zi de zi... Vă iubesc şi iertaţi-mă vă rog!".

Mai multe articole despre:
Vaslui poliţie elevă bilet dispărută