MENIU

Elevă de 15 ani din Călăraşi, dispărută fără urmă de 3 săptămâni. Părinţii o caută cu disperare

O elevă în vârstă de 15 ani din localitatea Fundulea, județul Călărași este dată în urmărire generală. Fata a dispărut în urmă cu 3 săptămâni de acasă, iar de atunci nu există nicio informație despre ea.  

Bratu Mihaela Daniela a plecat de acasă în data de 12 aprilie, în jurul orei 17:30. Ea le-a spus părinților că merge la o colegă de clasă și că se întoarce repede. La câteva ore după ce a plecat, față și-a sunat părinții de pe un alt număr de telefon și le-a spus că rămâne peste noapte la colega ei. De atunci, nimeni nu mai știe nimic de ea. Părinții au încercat să o contacteze pe numărul ei de telefon, dar acesta este închis.

Părinții au raportat la poliție dispariția adolescentei, dar, până acum, nu au primit nicio informație în legătură cu fiica lor, anunţă stirilekanald.ro

Cei care informații în legătură cu tânăra dispărută, sunt rugați să sune la numărul de urgență 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție. Părinții Danielei sunt disperați și speră ca fiică lor să fie în viață. Pe 9 mai, adolescentă urmă să împlinească 15 ani.