MENIU

Elevă către profesoară, într-un liceu din Brașov: „Hai la cimitir, să te îngrop puțin”! VIDEO

Într-o filmare apărută pe o rețea de socializare se poate observa cum o profesoară este batjocurită de elevă, care-i fredonează versuri dintr-o manea, scrie Realitateadebrasov.net.

Evenimentul s-a fi petrecut la Colegiul Tehnic „Victor Jinga”, din municipiul Săcele. Fata îi transmite, printre altele, cadrului didactic „hai la cimitir, să te îngrop puțin…să te vadă lumea toată că tu ești o terminată”!?! Profesoara pare neputincioasă, fără reacție, în timp ce eleva o filmează și râde de ea, de față cu restul colegelor.

Poliția s-a autosesizat în acest caz.

„În urma apariției in mediul online, pe o rețea de socializare, a unei înregistrări video în care o elevă dă dovadă de un comportament neadecvat în timpul orelor de curs, politistii din cadrul I.P.J. Brasov – Politia Municipiului Sacele, s-au sesizat din oficiu și efectueaza cercetari pentru a stabili persoana/persoanele implicate și împrejurările în care a avut loc evenimentul. În funcție de rezultatul cercetărilor se vor dispune masurile legale care se impun”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Mai multe articole despre:
Braşov liceu elevă cimitir