MENIU

Elev bătut crunt pe holul unui liceu din Hunedoara

Elev bătut în liceu

Anchetă la un liceu din municipiul Hunedoara după un incident deosebit de grav petrecut chiar pe holurile unităţii de învăţământ, informează Realitatea de Hunedoara.

Un elev, în vârstă de 16 ani, a fost lovit în zona capului cu un baston metalic, după o încăierare. Liceanul ar fi vrut să dezamorseze un conflict iscat între două fete.

Asupra lui s-a năpustit, însă, iubitul uneia dintre ele care l-a lovit cu un baston telescopic în cap. Elevul s-a prăbuşit pe holul şcolii, plin de sânge. Totul s-a întâmplat în pauză, sub privirile colegilor săi.

Poliţiştii au intrat pe firul poveştii şi l-au identificat pe presupusul agresor, un tânăr de 25 de ani, din municipiu. „Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată despre o infracțiune de lovire ce a fost comisă în incinta unui liceu din municipiul Hunedoara. Conflictul ar fi pornit de la neînțelegeri între prietenele celor doi. Dosarul penal vizează comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe", a declarat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Astăzi, oamenii legii l-au reținut preventiv pentru 24 de ore pe tânărul care l-ar fi agresat pe elev. Acesta a fost prezentat magistraților, care au dispus, față de acesta, măsura controlului judiciar. Tânărul va fi pus în libertate mâine, dupa expirarea ordonanței de reținere.

Mai multe articole despre:
elev bătut