MENIU

Elena Udrea, vizitată de iubit în închisoare. "Este OK, se pregătește pentru recurs"

Elena Udrea și Adrian Alexandrov

Elena Udrea a fost vizitată, sâmbătă, la 2 zile după încarcerarea în penitenciarul Târgşor, de către partenerului ei de viață. Adrian Alexandrov a declarat pentru un post TV că speranța fostului ministru este că la recurs ar putea fi corectată condamnarea la 6 ani de închisoare.

”Elena are încredere că totuşi se poate corecta la recurs condamnarea ei care repet, a fost una abuzivă. Momentan este ok, rezistă şi se pregăteşte pentru ziua de poimâine”, a spus partenerul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, potrivit Antena 3.

El a precizat că cea mai mare durere a perteneri sale este că nu-și poate vedea fetița dar că, în același timp, înțelege că trauma ar fi și mai mare dacă ar veni să i viziteze la penitenciar. ”Nici nu o pot aduce aici, pentru că discuţia se poartă printr-un geam şi cred că e o traumă pentru un copil ca, după atîta timp, să vină să îşi vad mama în felul acesta”, a afirmat el.

Un complet de 5 judecători de la Instanţa supremă a amânat pentru luni, 20 iunie, judecarea recursului în casaţie prin care Elena Udrea încearcă să scape printr-o cale extraordinară de atac de condamnarea de 6 ani închisoare primită în dosarul "Gala Bute".

Mai multe articole despre: