MENIU

Elena Udrea și-a petrecut Revelionul într-o țară exotică FOTO

Elena Udrea
<p>Elena Udrea</p>
<p>Elena Udrea</p>
<p>Elena Udrea</p>

Elena Udrea pare să își trăiască a doua tinerețe în această perioadă. Iar ”vinovatul” este chiar iubitul divei blonde a politicii românești, Adrian Alexandrov, cel care decis să îi facă o surpriză de zile mari.

În urmă cu câteva zile, Adrian a mers la o agenție de turism pentru a cumpăra două bilete spre una dintre destinațiile de vis, aflate acum la modă, pentru petrecerea Revelionului.Mai exact, Thailanda. Astfel, spun sursele noastre, Adrian, la ultima întâlnire cu amicii săi, anul trecut, le-a spus prietenilor lui că îi pregătește o asemenea surpriză Elenei, dovedindu-se de-a dreptul încântat de cadoul pe care I l-a făcut divei politicii românești.

Iar acolo, pare-se, cei doi au făcut Revelionul admirând focurile de artificii, pe malul mării, bucurându-se de căldura de acolo și distrându-se de minune împreună, în toiul nopții, atunci când statul asiatic a intrat în 2018.

Elena Udrea și iubitul ei se înțeleg perfect. „În cuplul nostru nu există gelozie. Nu ştim ce este asta. Din acestă cauză relaţia noastră este aşa de frumoasă. Suntem bine şi lucrurile între noi sunt bune", a declarat pentru Spynews.ro, Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea.

Vestimentaţia Elenei Udrea de Revelion într-unul din anii anteriori:

 
Mai multe articole despre:
Elena Udrea