MENIU

Elena Merișoreanu, primele declarații după CALVARUL COVID-19 prin care a trecut - Cum se simte îndrăgita artistă

Îndrăgita artistă Elena Merișoreanu a povestit calvarul prin care a trecut după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Interpreta de muzică populară a fost internată la Institutul „Matei Balș” după ce a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în urmă cu aproape două săptămâni.

Elena Merișoreanu a povestit prin ce a trecut după ce s-a externat la nouă zile de la internare. A fost externată mai repede după ce s-a vindecat complet, a declarat artista.

Artista a mărturisit că trebuia să petreacă în spital 14 zile, dar a fost externată mai devreme după ce s-a vindecat complet: „Am stat nouă zile, trebuia 14, dar mi-a ieșit CT –ul bine la plămâni. Mi-a afectat un plămân opt la sută, dar am ieșit cu zero”.

„Am colegi care mi-au zis că am stat acolo că m-au plătit. Nu le doresc să ajungă și ei la spital, să vadă cum e. Boala asta e parșivă”, a mai ținut să spună Elena Merișoreanu.

„Eu am avut noroc cu vaccinul, la vârsta mea, cu ce probleme de sănătate am, puteam să nu mai fiu.

Îngrijirea celor din spital m-a lăsat fără cuvinte, de la femeia de serviciu până la doctori, asistente. Au răni de la măști, iar pe doamna doctor nu am mai recunoscut-o, când la externare și-a dat masca jos. Oamenii aceștia chiar muncesc”, a mai povestit Elena Merișoreanu, potrivit ziare.com.

Cunoscuta interpretă de muzică populară, de 72 de ani, s-a imunizat împotriva coronavirusului. A ajuns la spital, în urmă cu trei săptămâni, după ce s-a simțit destul de rău timp de 6-7 zile, iar medicii i-au confirmat că nu este vorba de o răceală puternică, ci de COVID-19. Elena Merișoreanu a suferit de o formă medie a bolii.