MENIU

Edyn Garden. Gadgetul SMART care îţi spune totul despre grădină!

O companie americană a pus la punct un dispozitiv inteligent menit să te ajute să duci grădinăritul la un nivel profesionist. Cu Edyn Garden vei afla toate informaţiile necesare despre culturile tale, de la flori la gazon, fructe şi legume.

Edyn Garden vine sub foma unui ţăruş care se infige in pamant si care analizeaza, cu ajutorul senzorilor, starea culturilor. Gadgetul se alimentează cu ajutorul unui mini panou solar şi iti transmite informatiile pe telefon sau tableta prin bluetooth, relatează GadgetReport.ro

 Astfel ca, pe aplicatia mobila dedicata, vei afla toate datele privind starea culturilor tale, de la umiditate, temperatura, calitatea solului si luminozitatea de care beneficiaza plantele.

 Datele sunt prelucrate de software-ul special, astfel ca vei avea acces la o analiza detaliata privind situatia culturilor si sfaturile pe care trebuie sa le urmezi.

 Vei fi alertat astfel, de exemplu, când este nevoie sa pui apa sau ingrasaminte in pamant, cand este timpul optim sa culegi plantele si cum sa le oferi cel mai bun mediu de crestere.

 Mai mult chiar, Edyn Garden poate actiona si singura, daca ii dai acces la sistemul de stropire.

 Detalii despre cum functioneaza si cat costa dispozitivul vedeti in clipul video de prezentare de pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
grădină gadget Smart GadgetReport.ro Edyn Garden