MENIU

Educatoarea din Timiș, înregistrată în timp ce își umilea copiii la clasă, a demisionat

Monica Cermure, educatoarea din localitatea timişeană Iohanisfeld, înregistrată în timp ce își umilea copiii la clasă, ţipa la ei şi îi jignea, a demisionat şi pleacă din sistem. Directoarea grădiniței a confirmat demisia profesoarei, susţinând că „este opţiunea dumneaei" și că "nu va mai fi în sistem”, potrivit Adevărul. Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/timisoara/educatoarea-i-a-terorizat-copiii-gradinite-timis-demisionat-pleaca-sistem-e-optiunea-dumneaei-1_56d4068d5ab6550cb854aacf/index.html

După izbucnirea scandalului de la Iohanisfeld, mai mulţi părinţi au declarat că nu se mulţumesc cu suspendarea educatoarei Monica Cermure, dorind să o vadă plecată din învăţământ.

„Nu se poate descrie în cuvinte ce am simţit în momentul în care am auzit înregistrarea.Gestul ei e de neconceput. Nu vreau să o jignesc, dar o astfel de femeie nu mai poate reveni la şcoală. Copiii noştri au fost traumatizaţi. Nu acceptăm suspendarea pentru un an sau doi. Vrem încetarea contractului de muncă”, a declarat Roxana Nicoleta Frăsincar, mama unuia dintre copiii de la Iohanisfeld după izbucnirea scandalului.

Inspectoratul şcolar a constituit o comisie de anchetă, în acest caz.

Mai multe articole despre:
elevi grădiniţă educatoare Timis