MENIU

Eduard Novak, primele FELICITĂRI pentru medalia de ARGINT de la Jocurile Paralimpice Tokyo - de la Kelemen Hunor

Eduard Novak, medalia de ARGINT la Jocurile Paralimpice Tokyo, august 2021 Foto: Facebook.com

Eduard Novak, primele felicitări din partea Guvernului pentru medalia de argint pe care a câștigat-o vineri dimneață la Jocurile Paralimpice de la Tokyo.

Primele felicitări vin din partea colegului de partid Kelemen Hunor, lider UDMR, care spune că Eduard Novak este „primul ministru în funcție care câștigă o medalie atât de importantă”.

îl felicită pe Eduard Novak pentru performanța de la Tokyo: „Este primul ministru în funcție care participă la Jocurile Paralimpice și primul care câștigă o medalie atât de importantă!”

Vicepremierul Kelemen Hunor a transmis într-un mesaj postat pe Facebook că „suntem mândri de tine! Felicitări, Ede!” pentru „argintul la proba sa favorită”.

Eduard Novak a obținut a patra medalie din cariera sa cu cea câștigată vineri, de argint, la ciclism, în proba de urmărire individuală 4.000 m, la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. Ciclistul român, actualul ministru al Tineretului şi Sportului, a cucerit medalia de argint în proba de urmărire individuală pe 4.000 m (categoria C4), vineri, pe Velodromul Izu, la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. Novak a fost învins în finala pentru aur de slovacul Jozef Metelka.

Ministrul Eduard Novak, o nouă performanță la Jocurile Paralimpice: Medalie de argint la ciclism la Tokyo - Imagini LIVE de la premiere

„Argint pentru Novak Eduard! Ministrul Sportului a câştigat argintul la proba sa favorită, cursa de urmărire individuală 4.000 m. De acum, nu doar că el este primul ministru în funcţie care participă la Jocurile Paralimpice, ci şi primul care câştigă o medalie atât de importantă! Felicitări, Ede! Suntem mândri de tine!”, a scris Kelemen Hunor, în mesajul postat, vineri, pe Facebook, în limba maghiară și limba română.