MENIU

EDU.ro Rezultatele de la Evaluarea Naţională dau emoţii mari şi pentru părinţi.Cum depui contestaţii

EDU.ro Rezultatele de la Evaluarea Naţională. Pe 26 iunie, la avizierul şcolii şi, ulterior, pe site-ul Inspectoratului, pe EDU.RO, dar şi pe REALITATEA.NET. În aceeaşi zi, elevii care sunt nemulţumiţi de notele pe care le-au luat vor putea depune contestaţii, între orele 16:00 şi 20:00.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Notele obţinute de elevii de clasa a VIII-a la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2015 vor fi publicate pe EDU.RO şi pe site-urile Inspectoratelor Şcolare Judeţene, vineri, până în ora 16:00.

Tot astăzi, absolvenţii care sunt nemulţumiţi de notele pe care le-au luat vor putea depune contestaţii, între orele 16:00 şi 20:00.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Notele după contestaţii

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. CONTESTAŢIILE depuse la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2015 vor fi soluţionate în perioada 27 - 29 iunie 2015, iar REZULTATELE FINALE la EVALUAREA NAŢIONALĂ vor fi afişate în 30 iunie.

REALITATEA.NET vă oferă, vineri, 26 iunie, în timp real, absolut toate informaţiile necesare despre REZULTATELE de la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2015.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Înscrierea la liceu

3-7 iulie - elevii depun opţiunile pentru înscrierea la liceu

15 iulie - repartizarea elevilor

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Media de admitere la liceu

75% media evaluării naţionale

25% media anilor de gimnaziu

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Prezenţa la EVALUAREA NAŢIONALĂ

183.000 de absolvenţi de gimnaziu

163.333 de elevi au susţinut Evaluarea Naţionlă

5 candidaţi eliminaţi

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Ministerul Educaţiei a propus subiecte uşoare la Evaluarea Naţională pentru a creşte rata de promovare a elevilor. Asta susţin profesorii, după ce au văzut subiectele de la examen. De aproape 20 de ani, nimeni din minister nu a schimbat programa evaluărilor de la finalul claselor a VIII-a, iar copiii au ajuns să înveţe modele de subiecte pe dinafară.

Deşi este conceput ca un examen care să le verifice cunoştinţele acumulate în anii de gimnaziu, Evaluarea Naţională de la clasa a VIII-a nu face decât să umfle notele elevilor şi să uniformizeze rezultatele. O spun chiar profesorii corectori.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. "La gramatică, subiectele au fost de nivel de clasa a V-a, a VI-a. Să identifice o prepoziţie, un substantiv, un adjectiv, să precizeze două funcţii sintactice elementare subiectul şi un atribut adjectival", a afirmat Florina Rogalski, prefesoară de română.

Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, aflat în subordinea ministerului Educaţiei, propune de aproape 20 de ani acelaşi model de subiecte. Doi profesori formulează cerinţele fără a fi consultaţi oamenii de la catedră.

"Copiii s-au obişnuit cu aceste structuri de subiecte şi le învaţă pe dinafară. Atâta timp cât ministrul nu consultă oamenii din sistem cu adevărat şi nu îi foloseste petru bine învăţământului întotdeauan va fi o prăpastie între decidenţi şi cei care muncesc în sistem", a mai precizat profesoara.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015 CONTESTAȚII: Au fost afişate rezultatele finale

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. La fel se întâmplă şi la matematică. Profesorii spun că materia este mult prea stufoasă, iar subiectele nu sunt aplicate. În plus, aproape jumătate dintre exerciţii nu se găsesc în manualele de la clasă.

"Un elev care termină cu zece, are zece la un examane naţionale, ar trebui ca în următorii zece ani să câştige peste medie. Ori lucru acesta nu se întâmplă asta înseamnă că învăţământul nostru este inutil", a declarat Adrian Enache, prefesor de matematică.

Pe de altă parte, membrii Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare susţin că subiectele au un model mediu de dificultate şi au fost formulate respectând programa şcolară.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Anul trecut, rata de promovare a examenului a fost de peste 70%.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015:

Rezultate Evaluare Națională 2015 Edu.ro București. Verifică acum ce notă ai luat

Rezultate Evaluare Națională 2015 Braşov. Notele la Evaluarea Naţională au fost afişate

Rezultate Evaluare Națională 2015 Caraş-Severin. Câte medii de 10 s-au luat? Verifică pe Edu.ro!

Rezultate Evaluare Națională 2015 Mehedinți. Găsești notele oficiale de pe edu.ro aici!

Rezultate Evaluare Națională 2015 Ialomița. Află online ce notă ai obținut!

Rezultate Evaluare Națională 2015 Ilfov. Notele oficiale de pe edu.ro!

Rezultate Evaluare Națională 2015 Mureș. Verifică online ce notă ai obținut!

Rezultate Evaluare Națională 2015 Neamț. Găsești lista completă cu note aici!

Rezultate Evaluare Națională 2015 Gorj Edu.ro. Află nota luată la Evaluare Națională

Rezultate Evaluare Națională 2015 Maramureș. Lista completă cu notele din județ!