MENIU

Ediție Specială: Liviu Dragnea, omul care antrenează "armata PSD", la Realitatea TV - ora 21.00

<p>Liviu Dragnea</p>

Omul care antrenează armata PSD pentru luptele electorale din 2016 vine în această seară la Realitatea TV. Liviu Dragnea este invitatul moderatorilor Andra Miron şi Edward Pastia, începând cu ora 21.

Nu rataţi Ediţia Specială în care aflăm de ce a făcut Dragnea turul organizaţiilor PSD din ţară în luna în care premierul s-a auto-exilat la Istanbul, care sunt taberele din partid care se bat pentru fotoliul abandonat de Victor Ponta, cât de măcinat este PSD de luptele interne, cine îi controlează pe “baronii roşii”, cât de mare e vidul de putere din tabăra social-democraţilor, de ce nu se înţelege cu Liviu Dragnea cu Gabriel Oprea, pe care îl acuză că şantajează PSD, cât mai rezistă Victor Ponta la Palatul Victoria şi cine din PSD este pregătit să îi ia locul.

Iar de la ora 22, Andra Miron şi Edward Pastia întorc pe toate feţele ultimele informaţii de pe scena politică alături de jurnalistul Ion M. Ioniţă şi de analiştii Dumitru Borţun şi Cristian Păun. Nu rataţi răspunsurile la cele mai importante întrebări ale zilei, la Ediţia Specială din această seară, doar la Realitatea TV.

Mai multe articole despre:
Realitatea Tv Liviu Dragnea andra miron edi pastia