MENIU

Ediție INCENDIARĂ "Jocuri de Putere", ora 21.00. SĂPTĂMÂNĂ DE FOC pentru România

De la ora 21.00, dialog spectaculos și fără menajamente la "Jocuri de Putere". Rareș Bogdan și Octvian Hoandră despre campania electorală și consecințele rezultatului din 11 decembrie.

În această seară la "Jocuri de Putere":

Ora 21: Rareş Bogdan şi Octavian Hoandră, Față in Față - analiză de campanie. Ce urmează după 11 decembrie? - Care este STAREA Romaniei? SĂPTĂMÂNĂ DE FOC PENTRU ROMÂNIA - Scoate PSD peste 40%? - Se află sau nu PNL in buza lui 30%? - Ce se intampla cu USR? Succes sau deziluzie? Peste 10% sau 7/8%? Va intra Alde, PMP, PRU si Alianta Noastra? Care sunt cele mai sumbre scenarii - SE RĂZBUNĂ PSD PE IOHANNIS? - Cine va fi premierul României?

EXCLUSIV: CELE 4 MESAJE CHEIE ALE CAMPANIEI PENTRU "Alegeri parlamentare 2016"

Ora 22.30: Cei mai buni analişti de politică externă - ALEGERI CRUCIALE în Austria: primul şef de stat de extremă dreaptă după al doilea Război Mondial? Ce impact va avea în Europa alegerea lui Norbert Hofer? - SCENARIU SUMBRU ÎN ITALIA: Căderea referendumul lui Renzi, primul pas spre ieşirea Italiei din UE - REZULTATELE DIN AUSTRIA ŞI ITALIA, LA REALITATEA TV cu Rares Bogdan, Cristian Diaconescu, Dan Dungaciu, Adrian Niculescu, Gen. Alexandru Grumaz si Prof. Stefan Popescu

Numai la "Jocuri de Putere", o emisiune marca "Rareş Bogdan" pe Realitatea TV şi Realitatea FM

Mai multe articole despre:
Rareş Bogdan jocuri de putere