MENIU

Echipa Realitatea PLUS a fost agresată de avocatul mafiei gunoielor! Iancu Toader: „Dacă nu vreți să devin altfel, nu mă filmați”

Echipa Realitatea PLUS a fost agresată de avocatul mafiei gunoielor. Deranjat că a fost surprins în timp ce râdea la țigară tocmai cu avocatul care reprezintă Primăria Sectorului 1 în acest dosar. Iancu Toader a devenit agresiv, a încercat să smulgă din mână telefonul reporterului nostru și i-a cerut să nu-l mai filmeze deși se afla pe domeniul public. Înainte de acest moment, i-am cerut și prin sms un punct de vedere avocatului, însă acesta a răspuns sfidător și a spus că nu știe cine sau ce este Realitatea PLUS. 

Iancu Toader, avocat Romprest: Vă rog frumos, nu mă filmați!
Reporter: De ce nu vreți să ne dați câteva vorbe?
Iancu Toader, avocat Romprest: Din punctul meu de vedere voi de la Realitatea nu existați. Pentru mine. Dar vă rog frumos opriți ăsta.
Reporter: Nu puneți mâna pe el, vă rog mult.
Iancu Toader, avocat Romprest: Plecați din fața mea!
Reporter: Eu trebuie să vă cer un punct de vedere.
Iancu Toader, avocat Romprest: Dumneavoastră nu aveți dreptul. Dacă nu vrei să devin altfel vă rog frumos nu mă filmați.

„Am încercat să obținem un punct de vedere și în momentul în care a observat că este filmat a comunicat că nu vrea să fie filmat. Noi am încercat să obținem un punct de vedere. A lansat și o amenințare voalată, a spus să nu-l facem să devină altfel. Este un doar extrem de important. Se discută rezilierea contractului din pricina tarifelor foarte ridicate”, a spus jurnalistul Realitatea PLUS - Andre Rotaru.

 

Mai multe articole despre:
romprest avocat agresiune realitatea iancu toader