MENIU

E pe locul 4 în cele mai bine plătite actriţe din lume, dar pentru public e cunoscută ca figurantă

O tânără actriţă din China, Fan Bingbing, a reuşit să le întreacă pe Angelina Jolie, Jennifer Aniston şi Julia Roberts, ajungând pe locul patru în topul celor mai bine plătite actriţe din lume, conform Forbes. Fan Bingbing a câştigat nu mai puţin de 21 de milioane de dolari.

Deşi publicul internaţional nu o ştie decât din rolul Blink din X-Men: Days of Future Past, Fan Bingbing este o adevărată vedetă de primă mărime în China: actriţă, manechin şi cântăreaţă, tânăra este şi imaginea L'Oreal Paris, dar şi producătoare de film.

Fan Bingbing s-a făcut remarcată într-un serial TV, My fair princess, apoi a fost actriţă în numeroase filme şi a înregistrat cântece pentru toate filmele în care a jucat. În mod firesc, tânăra a fost şi manechin, dar şi una dintre prezenţele în primul rând la cele mai importante prezentări de modă, scrie Mashable. 

Iar tânăra actriţă va deveni şi mai cunoscută publicului internaţional, pentru că a semnat un contract în care se stipulează că va apărea în alte 10 filme X-Men.