MENIU

După o ceartă cu soţul ei, o femeie a scris un email către IT. Răspunsul primit a lăsat-o mască!

După o ceartă cu soţul ei, o femeie a scris un email către IT. Răspunsul primit a lăsat-o mască!

La scurt timp după ce a început să aibă probleme în căsnicie, o soţie a scris un email unei firme de IT, dorind să facă haz de necaz. A şi uitat ce a făcut, asta până când a primit răspunsul...

"Dragă echipă tehnică,

Anul trecut am făcut un upgrade de la Iubit 5.0 la Soţ 1.0 şi am observat că sistemul de operare a început să dea semne de uzură, mai ales în aplicaţiile Flori şi Bijuterii. Menţionez că în timpul Programului Iubit 5.0, acestea aveau o performanţă remarcabilă.

Mai mult, Programul Soţ 1.0 a dezinstalat o serie de programe extrem de importante - cum ar fi: Romantism 9.5, Atenţie personală 6.5 - şi a instalat în locul acestora programe pe care nu mi le doream, cum ar fi: NBA 5.0, NFL 3.0 şi Golf Clubs 4.1.

Conversaţie 8.0 nu mai este funcţional iar Întreţinerea casei 2.6 distruge tot sistemul. Menţionez că am încercat să rulez Programul Cicălitoarea 5.3 pentru a rezolva problemele, însă fără succes.

Ce pot face?

Cu stimă,
Şoţia Disperata."

Răspunsul echipei tehnice nu a întârziat să apară:

"Dragă Soţie Disperată,

Pentru început, trebuie să ai în vedere faptul că Iubit 5.0 este un pachet pentru agrement, în timp ce Soţ 1.0 este un sistem de operare. Te rog să introduci următoarea comandă credeamcămaiubeşti.html, apoi să descarci Lacrimi 6.2. Nu uita să faci update la Vină 3.0. Dacă aplicaţia performează în parametri normali, Soţ 1.0 ar trebui în scurt timp să pornească automat aplicaţia Bijuterii 2.0 şi Flori 3.5.

Cu toate acestea, ţine minte că folosirea acestei aplicaţii în mod repetat poate cauza defecţiuni grave pentru programul Soţ 1.0, cum ar fi: Tăcere Supărată 2.5, Happy Hour 7.0 sau Bere 6.1. Trebuie să ai în vedere că Bere 6.1 este un program care va downloada Beta Sforăit.

Indiferent de alegerea ta, SUB NICIO FORMĂ să nu instalezi aplicaţia Soacra 1.0 (funcţionează ca un virus în backgrund şi într-un final va acapara tot sistemul). În altă ordine de idei, evită să reinstalezi programul Iubit 5.0. Ambele sunt aplicaţii incompatibile şi vor distruge programul Soţ 1.0.

Pe scurt, Soţ 1.0 este un program excelent, dar are o memorie limitată şi nu poate învăţa aplicaţii noi într-un timp scurt. Poţi opta pentru achiziţionarea unui software adiţional pentru a-i îmbunătăţi memoria şi performanţa. Recomandăm Curs de gătit 3.0 şi Lenjerie Sexy 7.7. Mult succes!"


Mai multe articole despre:
căsătorie probleme căsătorie