MENIU

După nașterea fiului ei mama a pus ULTIMA ÎNTREBARE și a închis ochii pentru TOTDEAUNA

<p>După nașterea fiului ei mama a pus ULTIMA &Icirc;NTREBARE și a &icirc;nchis ochii pentru TOTDEAUNA</p>
<p>După nașterea fiului ei mama a pus ULTIMA &Icirc;NTREBARE și a &icirc;nchis ochii pentru TOTDEAUNA</p>
<p>După nașterea fiului ei mama a pus ULTIMA &Icirc;NTREBARE și a &icirc;nchis ochii pentru TOTDEAUNA</p>

Cu toate că nimeni nu se îndoiește de faptul că mama va face întotdeauna tot posibilul pentru copilul ei, în dăruirea de sine a unor femei este pur și simplu greu de crezut.

Soții Bugal — Wes și Karisa — din statul Colorado, SUA așteptau cu nerăbdare nașterea fiului lor, neștiind ce alegere teribilă vor fi nevoiți să facă.

Când s-au sfârșit cele nouă luni de sarcină, Karisa și-a făcut bagajul și a plecat împreună cu soțul său la spital. Dimineața devreme ea a publicat pe Facebook ultima sa fotografie cu "burtică", sub care a scris: "Singurul motiv, pentru care m-am trezit în această dimineață este nașterea fiului meu".

Însă la ultima consultație înainte de naștere soții au auzit o noutate îngrozitoare: medicii au descoperit o complicație, cunoscută ca embolia cu lichid amniotic — ajungerea lichidului amniotic în fluxul sangvin matern. Această complicație este foarte periculoasă atât pentru mamă, cât și pentru făt.

Medicii i-au preîntâmpinat că inima copilului poate să nu reziste și au luat decizia de a face cezariană de urgență. Ei i-au propus Karisei două opțiuni: utilizarea anesteziei generale, care ar fi făcut operația mai sigură pentru mamă sau anestezia minimă — o variantă mai sigură pentru copil, însă foarte periculoasă pentru femeie. Însă viitoarea mămică nu a stat prea mult pe gânduri și le-a spus medicilor să procedeze așa cum este mai bine pentru bebeluș.

La scurt timp după aceasta pe lume a apărut micuțul Declan. Karisa a întrebat ce greutate are fiul ei și a auzit răspunsul: "3.400". Aceste cuvinte și primul strigăt al fiului ei au fost ultimele lucruri, pe care femeia le-a auzit în viața sa. Peste puțin timp ea a decedat.

Wes recunoaște că se teme de momentul, în care fiul lui îl va întreba unde este mama lui și ce s-a întâmplat cu ea. El doar speră că băiețelul nu se va învinui pe sine și își va aminti întotdeauna numai de faptul că mama l-a iubit mai mult decât orice de pe această lume.

"Aveți grijă de cei, pe care îi iubiți", — spune bărbatul cu ochii înlăcrimați. Micuțul Declan este întotdeauna înconjurat de rude, iar tatăl lui încearcă să petreacă alături de el cât mai mult timp, scrie perfectmedia.tv.

Mai multe articole despre:
naştere gravidă