MENIU

După ce s-a agățat de nominalizarea ca premier, Florin Cîțu se laudă că a înțeles să facă un pas în spate

Florin Cîțu, președinte PNL

După o lună și jumătate de criză politică, alimentată în special de faptul că PNL n-a vrut să renunțe la nominalizarea lui Florin Cîțu, fostul premier se laudă acum că el este cel care a înțeles să facă pasul înapoi. Reacția vine în contextul în care, în ultimele 2 zile, fostul premier a fost atacat dur chiar de lideri importanți PNL, care i-au reproșat faptul că evită să-și asume decizii și îl suspectează de înțelegeri subterane cu PSD.

"Aici nu e vorba de negociere, e vorba despre o soluție. Am înțeles mesajul celor două partide care au votat o moțiune pe persoană fizică. Este momentul ca și cei din PSD și USR să înțeleagă. 

Mă concentrez pentru a avea majoritatea necesară pentru a trece acest guvern. Avem măsuri, în programul de guvernare, pe care le susțin și cei de la USR", a afirmat Cîțu.

Întrebat dacă va face parte din noua formulă, Cîțu a negat vehement. De asemenea, Cîțu a afirmat că nu se pune problema să aibă conflicte cu Nicolae Ciucă, pentru că el l-a propus ca premier.

Pe de altă parte, liderul PNL București Ciprian Ciucu a declarat, într-un interviu, că propunerea a venit din partea vicepreședinților partidului.

Mai multe articole despre:
florin citu flori citu pnl psd urs citu a inteles