MENIU

După 3 săptămâni de tăcere, noua șefă a ANAF ne-a arătat CV-ul. Dar și-a greșit numele!

Mihaela Triculescu, CV gresit

La trei săptămâni după "lansarea la apă", la șefia Fiscului, surpriză: CV-ul Mihaelei Triculescu a apărut din senin pe site-ul ANAF. O surpriză și mai mare: și-a greșit numele chiar din titlul documentului!

Cariera şefei ANAF părea să fie secret de stat. Atlfel nu se explicau cele trei săptămâni de tăcere totală de la numirea în funcţie a Mihaelei Triculescu.

Acum când CV-ul a fost publicat pe pagina instituţiei, vedem că altele au fost motivele de asundere.

CV-ul Mihaelei Triculescu confirmă faptul că experienţa nu o recomandă pentru un post cu o responsabilitate atât de mare, cum este funcţia de şef al ANAF.

Protejata lui Darius Vâlcov şi-a greşit chiar şi numele din CV: a scris „Triulescu", în loc de „Triculescu". La scurt timp după publicarea documentului, eroarea a fost reparată şi un CV cu numele corect a fost urcat pe site-ul ANAF (vezi captura la finalul articolului)

În ultimii doi ani, șefa Fiscului a activat ca practician în insolvență la propriul cabinet de insolventa Triculescu Mihaela.

În perioada 2012-2016, dar și în perioada 2002-2011, Mihaela Triculescu a fost directorul economic al firmei Rophill Com, qactivitate întreruptă de un scurt episod de nici doi ani de Director adjunct la Centrul regional de formare profesională a adulților Dolj.

Mihaela Triculescu și-a început cariera profesională cu un job de economist (1999-2002) la firma GETRANS SUMA 2-3 IMPEX. Studiile cu care se laudă noua șefă a Fiscului: Facultatea de științe economice din Universitatea din Craiova (licența în economie și gestiunea producției agroalimentare) și un masterat la aceeași facultate.

Mihaela Triculescu vorbeşte fluent engleză, aceasta fiind singura limbă străină cunoscută, şi are permis de conducere Categoria B.

Este posibil ca CV-ul Mihaelei Triculescu să omită anumite detalii din parcursul său profesional. De exemplu, Recorder.ro a dezvăluit că Mihaela Triculescu a fost contabilă la SC Servicii Publice SA, firma de curăţenie a Primăriei Cârcea, o comună de 3.400 de locuitori din judeţul Dolj. Există chiar şi documente semnate de Mihaela Triculescu pe site-ul Primăriei Cârcea.

Vezi aici CV-ul Mihaelei Triculescu

Mihaela Triculescu - dezvăluiri uluitoare despre noul șef ANAF

Până acum singurele informaţii oficiale legate de Mihaela Triculescu au fost cele prezentate chiar de premierul Viorica Dăncilă, în şedinţa de guvern în care i-a confirmat numirea în funcţie, pe data de 3 ianuarie 2019, că este un "economist cu o vastă experienţă, iar în ultimii trei ani a fost practician în insolvenţă, asigurând managementul procedurii de insolvenţă pentru mai multe companii”, a informat Executivul.

Sursa foto: Adevarul.ro

Mai multe articole despre:
Mihaela Triculescu