MENIU

Ducele şi ducesa de Sussex, Harry şi Meghan, așteaptă o fetiță VIDEO

Prințul Harry și Meghan Markle. Foto: Profi Media

Ducele şi ducesa de Sussex, Harry şi Meghan, au dezvăluit, într-un interviu difuzat duminică de canalul american CBS, că așteaptă o fetiță. Este al doilea copil al celor doi, după ce, în mai 2019, s-a născut Archie. 

”Să ai un băiat, apoi o fată, ce putem cere mai mult?”, şi-a exprimat bucuria prinţul Harry, care s-a căsătorit cu Meghan Markle în 2018.

Cuplul şi-a justificat frecvent retragerea şi plecarea din Marea Britanie prin dorinţa de a scăpa de presa britanică, dar a lăsat să se filtreze public şi disconfortul în cadrul instituţiei regale, notează Agerpres.

De altfel, prinţul Harry a afirmat că niciun membru al familiei regale nu a vorbit despre articolele rasiste referitoare la Meghan. ”M-a durut”, a izbucnit el.

Meghan Markle, interviu pentru Oprah Winfrey: Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă

Pe de altă parte, Meghan Markle a insistat îndelung asupra faptului că s-a simţit întotdeauna bine primită de regina Elisabeta a II-a.

Citește și: ”Prințul Harry s-a căsătorit în secret cu Megan Markle. Ce a povestit fosta actriță în interviul acordat pentru Oprah Winfrey VIDEO”

 

Mai multe articole despre:
Meghan Markle Oprah Winfrey Prințul Harry